Ingrediënt: sambal

22 berichten

Per 100 gr. 3,7 gr. khd (ongeveer 0,5 gr. khd per eetlepel)

koolhydraatarme gado gado met pindasaus en ei en spinazie

Koolhydraatarme gado gado met ei

Onze knapperige koolhydraatarme Gado gado is, net als de Tjap tjoy van vorige week, een heel makkelijk te maken Indonesisch groentegerecht met een verrukkelijke pindasaus […]

Feta walnotendip, mezze

We zijn bezig aan ons mezze vakantie thema. Na de mediterrane frisse tabouleh, volgt vandaag het tweede recept. Het is uiteraard koolhydraatarm.  Deze Feta walnotendip […]

curry pasta zelf maken

Curry pasta zelf maken

(Zoef zoef) Snelle zalige zelfgemaakte curry pasta kun je verwerken in allerlei oosterse gerechten. Ik hou ervan om zelf basisingrediënten te maken, veel lekkerder dan kant-en-klare […]

reuzengarnalen en pittige saus

Salade met reuzengarnalen en pittige saus

Sommige mensen zijn bang voor een jodiumtekort omdat ze geen (bakkers)brood meer eten, zij moeten vooral even doorlezen! Deze salade met reuzengarnalen en pittige saus […]

makreel mousse

Amuse glaasje makreel mousse

Met een lekkere mousse en wat piepklein gesneden knapperige groente in een amuse glaasje heb je al gauw succes op je feestje. Deze makreel mousse […]

gevulde avocado eieren

Gevulde avocado eieren

Avocado en ei, twee simpele ingrediënten die elkaars smaken wonderbaarlijk versterken. Altijd goed eigenlijk dit setje. Deze gevulde avocado eieren zien er echt uit om […]

sesam kletskoppen met sambal

Sesam kletskoppen met sambal

Zoals beloofd een hartige variatie op de zoete knapperige sesamkoekjes van eerder. Deze krokante sesam kletskoppen met sambal zijn enorm geschikt als versiering op een […]

knoflook garnalen met groente

Knoflook garnalen met groente

Deze knoflook garnalen met groente smaken heel intens! De gerookte knoflook samen met een snuif gerookt paprikapoeder zorgen voor de bijzondere, pittige rooksmaak. Doordat ik […]

tonijnsalade met ei

Tonijnsalade met ei

Je kan voor de tonijnsalade met ei natuurlijk een bakje kant-en-klaar tonijnsalade in de winkel kopen en daar een slablad mee vullen en hup klaar! […]