Groenten ontbijt: snel roerei of frittata
Varieer zo veel mogelijk met binnen je koolhydraatarme ontbijt. Je lichaam vaart er wel bij. […]
Groenten ontbijt: snel roerei of frittata Bekijken »
Rucola (raketsla) is een van mijn favoriete slasoorten. Rucola zijn de jonge blaadjes van mosterdkruid en dat proef je wel een beetje toch? Ik hou van die pittige smaak maar ook de vorm van het blad vind ik bijzonder fraai. Boordevol vitamine K (in 100 gr. 90% ADH). Vit. K is belangrijk voor de botvorming en herstelt beschadiging van neuronen in de hersenen (Alzheimer). Rucola is bovendien gemakkelijk zelf te zaaien, leuk want je kunt er van blijven plukken! Wat mij betreft teel je er kilo’s van, want het bevat ook nog eens 0 gram koolhydraten.
Bevat per 100 gram Calorieën 22 kcal, Koolhydraten 0 g, Eiwitten 3.6 g, Vetten 0.4 g, Vezels 1.9 g. (NEVO)
Varieer zo veel mogelijk met binnen je koolhydraatarme ontbijt. Je lichaam vaart er wel bij. […]
Groenten ontbijt: snel roerei of frittata Bekijken »
Deze portobello met spinazie en kaas is zó verrukkelijk, vooral met die onovertroffen geroosterde paprika
Portobello met spinazie en zalm Bekijken »
Deze komkommer bietenrolletjes zijn prachtig en heel lekker natuurlijk. Groen en rood… ook heel geschikt
Komkommer bietenrolletjes Bekijken »
Omelet met gerookte spekjes, geraspte kaas, een handje rucola en twee kerstomaatjes. Een stevig ontbijt,
Omelet met gerookte spekjes Bekijken »