Gevulde avocado met geitenkaas en paprika
Dat verrukkelijk niet per se samen gaat met een ingewikkeld recept en een flinke tijdsinvestering laat deze gevulde avocado met geitenkaas en paprika zien.
Bevat per 100 gram Calorieën 22 kcal, Koolhydraten 0 g, Eiwitten 3.6 g, Vetten 0.4 g, Vezels 1.9 g. (NEVO)
Dat verrukkelijk niet per se samen gaat met een ingewikkeld recept en een flinke tijdsinvestering laat deze gevulde avocado met geitenkaas en paprika zien.
Deze frisse rucolapesto met basilicum en venkelzaad is een bijzonder waardige afsluiter van ons pestothema! Welke vind jij ’t lekkerst?
Lekkere simpele salade van peer met gorgonzola, walnoot en zoete dressing op basis van Steviala Sweet Bee. Een fantastische suikervrije ‘honing’.
Courgette met mozzarella en tomaat kun je iedereen met een gerust hart voorzetten, lijkt me… Want wie lust die veelgebruikte super combinatie nou niet?
Een frisse knapperige lunchsalade. Pittige rucola met diverse groente zorgen voor veel gezonde vitamientjes en andere voedingsstoffen. Lekker gevarieerd!
Een zalige, frisse rivierkreeftjes cocktail! Met gesneden rucola en knapperige fijngesneden groente paprika, bleekselderij en tomaat, zodat de cocktail wat meer body heeft.
Gevulde champignons zijn het perfecte borrelhapje. Vul ze met een gezonde, verse groentevulling die je op smaak brengt met een handje verse kruiden.
Met een paar simpele ingrediënten uit je koelkast maak je in een handomdraai een prachtige salade bowl. Oh zo vorstelijk genieten!
Op deze heerlijke, kruidige koolhydraatarme pizzabodem met tonijn verwerkte ik restjes groenten. Maar hij is eenvoudig te beleggen met je eigen favoriete topping van groenten …
Heerlijke frisse lunch salade met garnaaltjes en rivierkreeftjes. Zo lekker met die huisgedroogde tomaatjes en knapperige rauwe courgette.
Een perfecte, snelle, koolhydraatarme rucola salade met zalm, avocado en tomaat. Lekker voedzame lunchsalade met veel goede vetten en behoorlijk wat eiwit.
Neem een restje bloemkoolrijst, doe er minimaal ei en je favoriete kruiden en specerijen door en laat de bloemkool frittata rustig stollen. Super makkelijk en …
Die pittige mosterdachtige smaak van de rucola combineert echt fantastisch met de romige bloemkool. Het tomaatje erdoor is perfect voor de afwisseling. Elke hap puur …
Bij de zuurkool pompoen ovenschotel is de aardappel vervangen door pompoen en ik wil nooit meer een saaie aardappel! Wederom een warm pleidooi voor pompoen, …
Als ik tonijnsalade maak is het geen twee keer hetzelfde, hoe gaat dat bij jullie? Zoiets ontstaat bij mij altijd pas als ik het blikje …
Een wrap van meel is natuurlijk not done binnen een koolhydraatarme leefstijl. Maar deze heerlijke wrap omelet met forelsalade maakte ik van een simpel geklutst …