Ingrediënt: rode peper

31 berichten

rode-peper-koolhydraatarme-receptenRode peper of Spaanse peper of chilipeper, is allemaal familie van de paprika. Eten van Spaanse peper  helpt de vetverbranding. Zal niet heel spectaculair zijn maar toch ;-)


Bevat per 100 gram Calorieën 31 kcal, Koolhydraten 4 g, Eiwitten 2 g, Vetten 0.4 g, Vezels 2 g.
1 schoongemaakte peper weegt 10 gram = 0,4 g khd.

courgette tomaat torentjes

Courgette tomaat torentjes

Mooie simpele maar pure smaken, daar houden we van! Bovendien zeker niet moeilijk om te maken deze geinige courgette tomaat torentjes. Je bakt en grilt […]

oosterse snijbonen schotel

Oosterse snijbonen schotel

Samen met een mooi stukje tonijn (witvis, kip, ei of vegaproduct kan ook) vormt deze oosterse snijbonen schotel een voortreffelijke koolhydraatarme maaltijd! Deze mix van […]

garnalen met cocktail dip

Garnalen met cocktail dip

Een lekker klassiek (feest) gerecht in een vrolijk jasje op deze manier! Echt heel lollige garnalen met cocktail dip. Goed opletten want deze leuke koolhydraatarme […]

tomaat selderij cappuccino

Tomaat selderij cappuccino

Deze bijzonder smaakvolle tomaat selderij cappuccino kan je prima serveren als voor- of tussengerecht bij een uitgebreide maaltijd, een feestje bijvoorbeeld? De soep is namelijk […]

spinaziesoep met munt

Spinaziesoep met munt

Makkelijk en simpel deze frisse spinaziesoep met munt. Niet alleen geschikt als fijn voorgerechtje maar ook supertof als lunch. In dat laatste geval neem je […]

harissa olie

Zelf maken: Harissa olie

Harissa olie is een dunnere versie van harissapasta die je wellicht kent uit de supermarkt? Eigenlijk is het een Arabische -iets minder pittige- variant van […]

tonijn amuse

Tonijn amuse

Zorg dat je voor deze heerlijk subtiele tonijn amuse een mooi stuk tonijn hebt en een lekkere romige, rijpe avocado. Tonijn, komkommer en avocado is […]

Paprika eiermuffins

Paprika eiermuffins

Niet moeders mooiste… Mijn paprika eiermuffins zakten helemaal in. Ongeduldig rukte ik de ovendeur open, tja eigen schuld! Om instorten te voorkomen doe je de […]

paksoi met ei

Oosterse paksoi met ei

Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het heeft knapperige witte stelen en nerven en grote donkergroene bladeren. Het smaakt een beetje pittig […]