Maaltijd Poké bowl
Hier zou ik graag 10 sterren aan geven als het mocht! Zó superlekker… Deze maaltijd […]
Rode kool is een zogenaamde ‘sluitkool’ en heeft een donkerrood tot paarsrood gekleurd blad. Rode kool is rijk aan vitamine C, E en K, ijzer, bètacaroteen, kalium, calcium en foliumzuur. Ook bevat het veel vezels. Vooral de rauwe kool zit vol vitamines en voedingsstoffen. Geschikt om te koken of rauw te gebruiken in salades en rauwkostschotels. Verwijder altijd even de buitenste bladen van een kool. Er is een zomer- en een wintervariant. De malsere zomerkool is er van mei tot september. Winterkool is vanaf oktober verkrijgbaar.
Bevat per 100 g calorieën 27 kcal, koolhydraten 3 g, eiwitten 2 g, vetten 0 g, vezels 3.6 g (NEVO).
Hier zou ik graag 10 sterren aan geven als het mocht! Zó superlekker… Deze maaltijd […]
Kool bleekselderij salade met bijzondere smaken, oosters door de gember, fris door de citroen, pit
Kool bleekselderij salade met sesamdressing Bekijken »
Deel twee van ons rode kool avontuur leidde me naar een geurige, gestoofde rode kool
Gestoofde rode kool met kabeljauw Bekijken »
Bijzonder knapperige, koolhydraatarme rode koolsalade, het gezonde paars en oranje straalt je tegemoet! Goed vooraf
Rode koolsalade, kleurrijk en knapperig! Bekijken »