Ingrediënt: rode biet

De rode biet (kroten) heeft men al in de 16e eeuw ontdekt als een voedzame en lekkere groente. De rode kleur komt door de natuurlijke kleurstof betanine die erin zit.
Gekookte rode biet zonder zout bevat per 100 gr. 4,6 khd


Geroosterde wortel groenten 5
Geroosterde wortel groenten hebben een enorm geconcentreerde smaak. Hieronder het recept ervan maar gebruik vooral je eigen combinaties! Het roosteren van groente is gezond, makkelijk […]

Geroosterde wortel groenten


carpaccio van rode biet
Carpaccio van rode biet met geitenkaas, pistachenoten, en sinaasappel, ik zou er uren naar kunnen kijken. Al die gekke kleuren bij elkaar, het is niet […]

Carpaccio van rode biet


komkommer bieten rolletjes
Komkommer bietjes-rolletjes zijn op zich makkelijk te maken, het meeste werk is het secuur oprollen. Maar wat een feest als het rood van de bietjes […]

Komkommer-bietjes rolletjes



Pagina 1 van 11