Ingrediënt: rode biet

3 berichten

De rode biet (kroten) heeft men al in de 16e eeuw ontdekt als een voedzame en lekkere groente. De rode kleur komt door de natuurlijke kleurstof betanine die erin zit.
Gekookte rode biet zonder zout bevat per 100 gr. 4,6 khd

geroosterde wortelgroente

Geroosterde wortel groenten

Geroosterde wortel groenten hebben een enorm geconcentreerde smaak. Hieronder het recept ervan maar gebruik vooral je eigen combinaties! Het roosteren van groente is gezond, makkelijk […]

carpaccio van rode biet

Carpaccio van rode biet

Carpaccio van rode biet met geitenkaas, pistachenoten, en sinaasappel, ik zou er uren naar kunnen kijken. Al die gekke kleuren bij elkaar, het is niet […]

komkommer bietenrolletjes

Komkommer bietenrolletjes

Komkommer bietenrolletjes zijn echt heel makkelijk om te maken, het meeste werk is het secuur oprollen. Maar wat een feest als het rood van de […]