Koolhydraatarme carpaccio van rettich en paprika
Met deze groente carpaccio maak je al je tafelgenoten blij. Want we hebben kokosyoghurt gebruikt […]
Koolhydraatarme carpaccio van rettich en paprika Bekijken »
Rettich of rammenas is familie van de radijs en heeft dan ook een vergelijkbare pittige smaak. Bij aankoop moet de rettich hard en stevig aanvoelen. Gebruik de -geschilde- rettich rauw in salades of in wokschotels. Verder is de wortel, in reepjes gesneden, ook heel geschikt om te dippen. De zwarte winterrammenas, erg scherp van smaak en is vrijwel helemaal verdrongen door de wat frissere witte zomervariant, de rettich.
Bevat per 100 g: calorieën 18 kcal, koolhydraten 3 g, eiwitten 0.6 g, vetten 0.1 g, vezels 1.6 g.
Met deze groente carpaccio maak je al je tafelgenoten blij. Want we hebben kokosyoghurt gebruikt […]
Koolhydraatarme carpaccio van rettich en paprika Bekijken »
Rettichsalade smaakt subliem bij wat oosters getinte (vis- of vlees)gerechten. Bijvoorbeeld bij de teriyaki van
Rettichsalade met yoghurt-mosterddressing Bekijken »
Rettichsalade smaakt subliem bij wat oosters getinte (vis- of vlees)gerechten. Bijvoorbeeld bij de teriyaki van
Rettichsalade met komkommer en wortel Bekijken »
Na gedane arbeid is een makkelijke salade wel zo fijn. In deze salade van veldsla
Makkelijke salade met veldsla en rettich Bekijken »