Ingrediënt: Ras el Hanout

9 berichten

Ras el hanout is een Marokkaanse kruidenmix, het betekent “het beste van de winkel”. Voor alles wat een Marokkaanse smaak mag hebben. (bv. Couscous van bloemkool)
De kruidenmix bestaat uit minstens 12 ingrediënten maar kan oplopen tot 50. Uiteraard geheim en het mengen ervan is een ware kunst!
Zie hier 2 recepten voor Ras el Hanout.

boerenkool ovenschotel

Pittige boerenkool ovenschotel

Vandaag maken we de boerenkool eens een beetje anders dan anders. Een pittige, koolhydraatarme, boerenkool ovenschotel met een Marokkaanse twist. Want het kruidenmengsel Ras el […]

gekruide bloemkool frittata

Gekruide bloemkool frittata

Kijken jullie weer even mee in onze kookpotten? Je hebt makkelijk, makkelijker en makkelijkst. Deze koolhydraatarme, gekruide bloemkool frittata valt in de categorie makkelijkst. Neem […]

ratjetoe met puree

Ratjetoe met puree

“Ruik dan!”, zei mijn heer Hans. Inderdaad je moest deze ratjetoe met puree eens zelf kunnen ruiken… werkelijk verrukkelijk!  De ratjetoe kruidde ik met venkelzaad, […]