Ingrediënt: Provençaalse kruiden


spinazie omelet met venkeltapenade 3
Een tijdje terug postte ik drie eenvoudige gevulde omeletrolletjes. Deze spooky groene spinazie omelet vergt wel meer voorbereidingstijd (oven). Allereerst maak je een smeuïge venkeltapenade […]

Spinazie omelet met venkeltapenade


venkel paprika quiche 19
De heerlijk zachte maar toch stoere venkel paprika quiche is  heel makkelijk om te maken. Je kunt met quiches altijd eindeloos variëren met de ingrediënten […]

Venkel paprika quiche met korst


aubergine waaier 26
Heerlijk deze mediterrane aubergine waaier, we hadden net bedacht dat we in het najaar misschien, eventueel, als het zo uitkomt naar Portugal zouden willen, nu […]

Aubergine waaier



gevulde courgette met wortelpeterselie 8
Wat een bijzonder geurig gerecht is het toch deze gevulde courgette met wortelpeterselie. Wat hebben wortelpeterselie (of peterseliewortel), schorseneren, pastinaak, knolselderij, koolraap, knolraap en koolrabi […]

Gevulde courgette met wortelpeterselie


pompoen uit de oven 1
Nog een heel lekkere manier om pompoen uit de oven klaar te maken. Een tijdje geleden postte ik al deze pompoen. Je volgt dezelfde werkwijze […]

Pompoen uit de oven


oopsies-hartig-koolhydraatarm-recept 55
Oopsies (oepsies) zijn een uitstekende broodvervanger. Koolhydraatarm ontbijt vinden veel mensen lastig. Niet iedereen wil elke dag beginnen met een Pure marie, een zelfgemaakte cracker […]

Oopsies, koolhydraatarme wolkbroodjes