Ingrediënt: Provençaalse kruiden

7 berichten

koolhydraatarme rataoullie taart

Koolhydraatarme ratatouille taart

Het leukst van de koolhydraatarme keuken is misschien wel dat je zo ongegeneerd veel groente mag eten. Wij hameren nogal op variatie. Je zult bij […]

spinazie omelet met venkeltapenade

Spinazie omelet met venkeltapenade

Een tijdje terug postte ik drie eenvoudige gevulde omeletrolletjes. Deze spooky groene spinazie omelet vergt wel meer voorbereidingstijd (oven). Allereerst maak je een smeuïge venkeltapenade […]

aubergine waaier

Aubergine waaier

Heerlijk deze mediterrane aubergine waaier, we hadden net bedacht dat we in het najaar misschien, eventueel, als het zo uitkomt naar Portugal zouden willen, nu […]

gevulde courgette met wortelpeterselie

Gevulde courgette met wortelpeterselie

Wat een bijzonder geurig gerecht is het toch deze gevulde courgette met wortelpeterselie. Wat hebben wortelpeterselie (of peterseliewortel), schorseneren, pastinaak, knolselderij, koolraap, knolraap en koolrabi […]

pompoen uit de oven

Pompoen uit de oven

Wat is er makkelijker dan een lekker bijgerecht uit de oven halen? Vandaag nóg een heel lekkere manier om pompoen uit de oven klaar te […]

oopsies-hartig-koolhydraatarm-recept

Oopsies, koolhydraatarme wolkbroodjes

Oopsies (oepsies) zijn een uitstekende broodvervanger. Koolhydraatarm ontbijt vinden veel mensen lastig. Niet iedereen wil elke dag beginnen met een Pure marie, een zelfgemaakte cracker […]