Keto hapjes met gekruide champignons
Deze verrukkelijke keto hapjes met gekruide champignons misstaan niet op je feesttafel. Zomer en winter […]
Keto hapjes met gekruide champignons Bekijken »
Provençaalse kruiden of Herbes de Provence is de benaming voor kruidenmengsels van Provençaalse, mediterrane keukenkruiden, die kunnen worden gebruikt om de geur en smaak van, met name Franse, gerechten te verbeteren. De naam is niet beschermd, waardoor tegenwoordig veel ingrediënten uit Balkanlanden komen.
Ons recept: Meng 2 tl rozemarijn met 2 el marjolein, 2 el tijm, 1 el bonenkruid. OPTIONEEL toevoegen: 1 tl salie, 1 tl lavendel, 2 tl basilicum
Deze verrukkelijke keto hapjes met gekruide champignons misstaan niet op je feesttafel. Zomer en winter […]
Keto hapjes met gekruide champignons Bekijken »
Deze keto garnalen in pittige roomsaus zijn snel klaar en superlekker! Ik doe de garnalen
Garnalen in pittige roomsaus Bekijken »
Wij zijn dol op courgette, van deze mooie, groene groente krijgen we nooit genoeg. Het
Een Italiaanse frittata lijkt wel wat op de Nederlandse boerenomelet, maar dit Italiaanse eiergerecht is
3x de lekkerste frittata Bekijken »
Ratatouille, het bekende Franse groentegerecht, in een taartvorm, met als basis een koolhydraatarm taartdeeg met
Koolhydraatarme ratatouille taart Bekijken »
Wij zijn dol op venkel. Zeker geroosterd komt de smaak mooi naar voren. Op die
Koolhydraatarme venkeltapenade Bekijken »
Heerlijk zachte maar toch stoere venkel paprika quiche is makkelijk te maken. Venkel is anijs-achtig
Venkel paprika quiche met korst Bekijken »
In de Provençaalse kruiden stop ik een vleugje lavendel, echt geweldig bij deze bijzondere ‘vergeten’
Gevulde courgette met wortelpeterselie Bekijken »
Hoe je het ook eet, zelfs voor de strengste koolhydraatpolitie is deze heerlijk grove tonijntapenade
Tonijntapenade in avocado Bekijken »
Wat is er makkelijker dan een lekker bijgerecht uit de oven halen? Vandaag nóg een
Pompoen uit de oven Bekijken »
Oopsies? Ja oopsies! Oopsie zijn glutenvrij, koolhydraatarm, zacht en brood-achtig. Neutraal van smaak, te beleggen
Oopsies – koolhydraatarme wolkbroodjes Bekijken »