Wie vindt dat pompoensoep wee of melig smaakt moet deze pompoensoep met kokos en gember proberen. Echt een fantastische frisse en romige combinatie, ik deed […]
Ingrediënt: peterselie
Een romanesco is een waar kunstwerk, je weet wel zo’n geelgroene bloemkool met van die prachtige torentjes. Wij houden het heel simpel zodat je de […]
Hoe vaak zou ik al spinazie met geitenkaas gecombineerd hebben in mijn leven? En toch ben ik steeds weer verrast door de fantastische combinatie van […]
Geef eens een lekker recept cadeau: deze quiche met champignon en zalm compleet met een muffinvorm en ingrediënten erbij in een pakket, succes verzekerd! Officieel […]
Als je werkt of gasten krijgt is het wel zo makkelijk als je (bepaalde onderdelen van) het eten van te voren al kan klaarmaken. Dat […]
Een omelet of roerei is gemakkelijk te maken en uitermate vullend, je kan er de meeste soorten gare groenten probleemloos in verwerken. Als je aan […]
Wij eten tegenwoordig regelmatig bloemkoolrijst in allerlei soorten, dat ken je toch al? Wat een uitvinding, hè? Het leuke is dat deze geweldige koolhydraatarme ‘rijst’ snel […]
Door toevoegen van citroensap en limoenblad krijgt deze champignonsoep ? een wel heel bijzondere smaak. Vanwege een romantische bui ??? en ter ere van Valentijnsdag […]
Viskoekjes kan je natuurlijk gewoon bakken als platgemaakte hoopjes in een koekenpan, maar ik vind bakken in een mini-muffinvorm veel handiger en het ziet er […]
Met deze gerookte forel met lauwwarme kerriedressing hoop ik jullie warm te maken voor het eten van (Deense) gekweekte forel, volgens Good Fish Foundation namelijk een […]
Appel is bij velen ‘not done’ in de koolhydraatarme keuken, toch gebruik ik wel eens een stukje in deze witlof appel salade bijvoorbeeld. Ik ben […]
Deze snelle witlofsoep is tegelijk romig zacht én stoer door de toevoeging van pittige blauwschimmelkaas en de walnoten. Ik koos voor een pittige kaas, maar […]
Een lekkere gevulde avocado met tonijn als lunch is heerlijk voedzaam en gezond. Ook als voorgerechtje is een gevulde avocado altijd een traktatie. De tonijnvulling […]
Een heel erg lekkere koude snack voor tussendoor bij de borrel of geef deze gemarineerde champignons met oopsies of courgettebrood als voorafje, of als spiesje […]