Ingrediënt: peterselie

Zowel droog als vers te gebruiken, vers zit natuurlijk veel meer smaak aan. Verse peterselie (platte!) liefst op ‘t laatst pas toevoegen. Gebruik het in stoofgerechten, bij worteltjes, soepen, saujes en omeletten. En natuurlijk als garnering.
per 100 gr: verse 1khd, gedroogd 41 khd




pompoensoep met champignons 7
Wij zijn echte pompoenlovers, laat dat maar even gezegd zijn. Niet alleen om de smaak, maar ook qua gebruik is de pompoen een heerlijke veelzijdige […]

Pompoensoep met champignons





koolrabi waldorfsalade 10
Ik heb een Waldorfsalade altijd als iets feestelijks beschouwd. Waarschijnlijk ook ingegeven door het feit dat deze salade ontleend is aan het Waldorf Astoria Hotel […]

Waldorfsalade met koolrabi



3
Samen met de cranberrycompote vormt deze paddenstoelenpaté een feestelijke amuse of voor- of lunchgerecht. Perfect voor bijzondere dagen. Echter deze verrukkelijke paddenstoelenpaté moet je niet […]

Paddenstoelenpaté met cranberrycompote


knoflook garnalen 5
Tussen de middag mag ik graag een lekker, snel en warm gerechtje eten. Een tijdje geleden bakte ik deze verrukkelijke knoflookgarnalen. Met een flinke hand […]

Knoflookgarnalen met peterselie


champignon roomsaus 18
Deze champignon roomsaus is heel gemakkelijk te maken, het meest tijd vergt het inkoken. De roomsaus is de perfecte basis voor de verrukkelijke paddenstoelen risotto […]

Champignon roomsaus, koolhydraatarm




gevulde avocado met rivierkreeftjes 7
Oh gessie wat lekker! Hier word ik nou heel gelukkig van… Misschien zou deze Gevulde avocado met rivierkreeftjes wel het ultieme ‘hoe leer ik avocado […]

Gevulde avocado met rivierkreeftjes


bleekselderij courgettesoep 19
Zin in een snelle, makkelijke maar toch feestelijke soep? Dan moet je deze Bleekselderij courgettesoep met topping gauw eens proberen. Zie tips voor andere toppings […]

Bleekselderij courgettesoep met topping



gevulde champignons met kruiden, op een mooi bordje met wat sla, van bovenaf 9
Gevulde champignons vormen een perfecte bijgerecht. Vul de champignons van te voren. Je schuift de schaal met gevulde champignons dan in de oven tegen de […]

Gevulde champignons met kruiden



rode paprikasoep met creme fraiche 36
Wat zou mijn keuken saai zijn zonder paprika! Er ligt eigenlijk altijd wel een paprika in de koelkast of ze staan op de boodschappenlijst van […]

Paprikasoep, zijdezacht en romig



edamame hummus van sojabonen, klaar om op te eten! 5
Edamame hummus is een bijzonder appetijtelijke smeerdip gemaakt met mooie groene sojabonen en is misschien nog wel lekkerder dan de originele, die met kikkererwten wordt […]

Edamame hummus van sojabonen


spruitjes en pompoen met tomatensaus koolhydraatarm, opgemaakt bord, kleurrijk 6
Wat hebben we zitten smullen van deze spruitjes en pompoen in tomatensaus. Het is een heerlijke stoere ovenschotel en je kunt die heel goed vooraf […]

Spruitjes en pompoen in tomatensaus


spaghettipompoen met paddenstoelensaus-opgemaakt bord 20
De spaghettipompoen met paddenstoelensaus is echt verdomd makkelijk te maken en ik vond het een heel feestelijk klusje, ik werd er helemaal vrolijk van! De […]

Spaghettipompoen met paddenstoelensaus



Pagina 1 van 3123