Ingrediënt: peterselie

73 berichten

Zowel droog als vers te gebruiken, vers zit natuurlijk veel meer smaak aan. Verse peterselie (platte!) liefst op ‘t laatst pas toevoegen. Gebruik het in stoofgerechten, bij worteltjes, soepen, saujes en omeletten. En natuurlijk als garnering.
per 100 gr: verse 1khd, gedroogd 41 khd

homemade-sandwich-spread

Homemade sandwich spread, 3 x

Zoals beloofd het vervolg op ons sandwichspread project. Vandaag 3 x  homemade sandwich spread. Vorige week publiceerden we al deze verrukkelijke koolhydraatarme sandwich spread.  Het […]

bloemkool met tahindressing

Bloemkool met tahindressing

Via messenger kreeg ik laatst van Sadhu het volgende toegestuurd: “Hoi Anna-Karina, gisteravond at ik de lekkerste bloemkool ooit, in een Libanees restaurant. Het gerecht […]

bloemkoolcouscous met worstjes

Bloemkoolcouscous met worstjes

Je kunt deze ketogene, kruidige bloemkoolcouscous met worstjes zowel warm, lauwwarm als koud eten. Je neemt natuurlijk precies de worstjes die je zelf lekker vindt. […]

spinazie shakshuka

Spinazie shakshuka

We beloofden jullie meer makkelijke eenpansgerechten. Dit is er zo een. Want wat is er nu fijner dan deze snelle, maar laag in koolhydraten, spinazie […]

asperge lasagne met zalm

Asperge lasagne met zalm

Deze asperge lasagne met zalm is een prachtig subtiel gerecht met een lekker crunchy korstje. Alle alle ingrediënten komen uitstekend tot hun recht. Met uiteraard […]

tuinbonenburgers met yoghurtsaus

Tuinbonenburgers met yoghurtsaus

Wie is er niet groot mee geworden? Een AVG (aardappels-vlees-groente) maaltijd!  In deze tijden waarin mensen massaal wat minderen met vlees eten kun je leuk […]

sesam amandelpesto

Sesam amandelpesto

Wij combineerden deze verrukkelijke sesam amandelpesto met plakken sappige gegrilde aubergine. We maakten er zelf deze stoere auberginerolletjes van. Beslist een aanrader! Pesto maken van […]