peper

peper en zoutVeel gerechten worden naar eigen wens en behoefte op smaak gebracht met peper en zout. Wij malen altijd vers uit de molen. We hebben zelf ooit flink geïnvesteerd in 2 goede molens en dat bleek een goed idee!

Wij rekenen daarvoor geen koolhydraten.


 

geroosterde bloemkool

Geroosterde bloemkool met dip

Geroosterde bloemkool in plakken, maak er een lekkere yoghurtdip bij, serveren als snack of voorgerecht, dan garneren met wat gehakte noten.

courgette lasagne

Courgette lasagne

De lasagnevellen vervang je door gegrilde courgetteplakken die je eerst kort grilt, je krijgt dan een heerlijk voedzame courgette lasagne.

zalm in dilleroomsaus

Zalm in dille roomsaus

Zalm in dille roomsaus is een kostelijk gerecht en heel snel en makkelijk te maken. Zalm is ook zeker zeer geschikt voor feestdagen.

Aubergine pizza’s

De aubergine in deze aubergine pizza’s wordt gegrild, zo krijgt de aubergine geen kans om vocht uit andere ingrediënten op te slurpen.

Scroll naar top