Ingrediënt: Parmezaan

46 berichten

parmezaanParmezaanse kaas is vrij pittig en redelijk droog en hard van structuur. Parmigiano Reggiano (de enige echte) wordt naar het oude recept gemaakt door een selectief aantal kaasboeren in de provincies Parma,

Hoewel de meeste kazen geen koolhydraten bevatten eet je in totaal maximaal 100 gram kaas per dag, inclusief roomkaas etc.

Bevat per 100 gram: Calorieën 400 kcal, Koolhydraten 0 g, Eiwitten 32 g, Vetten 30 g, Vezels 0 g.

Italiaanse maaltijdsoep

Italiaanse maaltijdsoep

Echt weer voor een heerlijke geurige soep, boordevol groenten, lekker gekruid, afgemaakt met pittige geraspte kaas en een lepel kruidige […]

Asperge mini-quiches

Het aspergeseizoen is steevast een inspirerende tijd voor Huize HAK*. Het witte goud hoort bij ons favoriete eten. We hebben […]

Zalm quiche van Zita

Zalm quiche van Zita

Wat een vrolijk bordje nietwaar? Onze trouwe bezoeker Zita maakte een heerlijke zalm quiche met onze taartbodem, zie link in […]