Ingrediënt: oregano

16 berichten

Oregano is heerlijk in combinatie met basilicum, knoflook, tijm en peterselie. Voeg gedroogde oregano toe aan het begin van de kooktijd.

Gedroogd per tl. 1 khd

dukkah borreldip

Dukkah borreldip, zelf maken

Het leuke van het menselijke gezwerf over de wereld is wel de enorme rijkdom aan verschillende keukens. Deze dukkah borreldip bijvoorbeeld is van oorsprong Egyptisch, […]

mediterrane groenten uit de oven

Mediterrane groenten uit de oven

Zo’n trosje tomaatjes ziet er toch uit om in te bijten, vind je niet? Het oog wil ook wat tenslotte. De kunst van goed en […]

Gevulde groene koolrolletjes Koolhydraatarm Recept, geserveerd op bord met bolletje bloemkoolrijst

Groene koolrolletjes, gevuld

Op zich is het al een feest om savooie kool (savooikool, groene kool of groenekool) als basismateriaal te hebben. De kloeke gevulde groene koolrolletjes die […]

Camembert borreldip

Dit zou verboden moeten worden, echt! Onweerstaanbaar lekker is deze (in de oven gesmolten) camembert borreldip en zo bizar simpel. Dat maakt het het extra […]

boerenkool met ei

Boerenkool met ei uit de pan

Bijzonder voedzaam en vegetarisch lunchgerecht vandaag. Boerenkool met ei, uit de pan. Het ziet er ook grappig uit vind je niet, met zo’n maagdelijk eitje […]

kabeljauw courgetteschotel 

Kabeljauw courgetteschotel

Koolhydraatarm, vooraf te maken, voedzaam, gezond én lekker. Check, check, check! Deze kabeljauw courgetteschotel voldoet aan al jullie wensen lijkt me? Tomaat en courgette combineert […]

bloemkoolpizza met spinazie

Bloemkoolpizza met spinazie

Brood vervangen, pasta vervangen, rijst vervangen, suiker vervangen; en op mijn lijstje stond nog: pizza vervangen… inmiddels ben ik een doorgeleerde vervanger 😉 Deze bloemkoolpizza […]