Ik mag graag af en toe warm ontbijten, hoe zit dat bij jullie? Meestal wordt dat een pannenkoek of iets […]
Ingrediënt: olie
Voor de foto hebben we de pittige pompoensoep geserveerd in borrelporties, stiekem aten wij het -zoals in het recept staat- […]
Zouden er nog mensen zijn die nog nooit een frittata gemaakt hebben? Vast wel, en dat is zo jammer! Het […]
Deze romige curry schotel met paksoi is helemaal vegetarisch, groente, met groente en groente. Het is een eitje om er […]
Een tijdje terug postte ik drie eenvoudige gevulde omeletrolletjes. Deze spooky groene spinazie omelet is heel bijzonder door de lekkere […]
Wij koken al jaren naar tevredenheid op inductie, dat reageert bijna net zo snel als gas en is volgens mij […]
Heerlijk peultjes! Maar ik vind het een beetje saai om ze altijd alleen maar te stomen of te koken. Dus […]
Oei, wat hebben we gesmuld van deze courgetti met groene asperges! Het is ongelooflijk simpel om te maken en snel […]
Gevulde champignons vormen een perfecte bijgerecht. Vul de champignons van te voren. Je schuift de schaal met gevulde champignons met […]
Een tijdje geleden alweer heb maakte ik deze paprika gevuld met spinazie speciaal voor mijn geëmigreerde leasedochter. Rond kerst was […]
Jemig, ik dacht toch echt eerlijk waar dat ik deze verrukkelijke witlofsalade allang aan jullie verklapt had! De enige witlofsalade […]
De spaghettipompoen met paddenstoelensaus is echt verdomd makkelijk te maken en ik vond het een heel feestelijk klusje, ik werd […]