noten

Noten bevatten allemaal verschillende hoeveelheden koolhydraten. Wij houden van afwisseling en gebruiken eigenlijk alle noten wel. Vaak in een mengsel. In de recepten geven we zo veel mogelijk aan welke noten wij hebben gebruikt en waar je ze eventueel door kunt vervangen. Koop goede (biologische) noten.

Die van de Notenshop en van Pit en Pit hebben onze voorkeur, #nospon. (De Notenshop is wat goedkoper)

paddenstoelen burger

Paddenstoelen burger

Maak nu met de paddenstoelenburger op eenvoudige wijze je eigen alternatief voor de wat neutraal smakende vegetarische burgers uit de supermarkt.

paprika gevuld met notengehakt

Paprika gevuld met notengehakt

Paprika gevuld met notengehakt is heel eenvoudig te maken en het smaakt supergoed. De vulling bestaat uit groente, noten, kaas, kruiden en ei. Doen!

worteltaart

Koolhydraatarme worteltaart

Whow, die koolhydraatarme worteltaart is me toch lekker geworden! Lekker smeuïg, en de grove pecannoten in de taart zorgen voor precies de juiste crunch.

koolhydraatarme spinazie à la crème

Spinazie à la crème met champignons

Heerlijk romige spinazie à la crème met extra eiwitten in de vorm van nootachtige kastanjechampignons en lekker zonnig gekruid met dille en tijm!

gevulde champignons met kruiden

Gevulde champignons met kruiden

Gevulde champignons zijn het perfecte borrelhapje. Vul ze met een gezonde, verse groentevulling die je op smaak brengt met een handje verse kruiden.

geroosterde spruitjes

Geroosterde spruitjes uit de oven

Voor deze geroosterde spruitjes gebruikte ik verse rozemarijn en citroenrasp, mjum echt een geweldig combinatie. Heel wat anders dan gekookte spruitjes.

hartige kaassticks

Veelzijdige hartige kaassticks

Kaassticks als tussendoortje, avondsnack, bij de soep of borrel. Handig: in de tijd van een reclameblok bak jij deze heerlijke kaassticks met of zonder extraatje.

Scroll naar top