Courgetterolletjes met paksoi en walnoten
De courgetterolletjes bevatten een mengsel van paksoi, tomaten, ui, kruiden en walnoten. De courgetterolletjes worden …
Nootmuskaat heeft een nadrukkelijke geur en smaak. Hierdoor hoeft er maar een geringe hoeveelheid gebruikt te worden tijdens het koken. Het wordt veel toegepast in de Hollandse keuken. Nootmuskaat heeft een warm karakter en is toepasbaar bij groenten zoals bloemkool, witlof, sperziebonen en asperges. Ook is nootmuskaat goed te combineren met zoete gerechten.
De courgetterolletjes bevatten een mengsel van paksoi, tomaten, ui, kruiden en walnoten. De courgetterolletjes worden …
Knapperige, kruidige witlof met paddenstoelen in combinatie met de zalige zoete puree van knolselderij en …
Deze fluweelzachte en romige knolselderij gratin is simpel te maken en combineert fantastisch met vis, …
Met deze peultjestaart maak je vast goede vrienden, want de smaak is heel toegankelijk, lekker …
Al een paar keer maakten we gevulde portobello's. Toch is deze spruitjespuree in portobelloĀ weer totaal …
De spaghettipompoen met paddenstoelensaus is verdomd makkelijk te maken en ik vond het een heel …
Deze koolhydraatarme gevulde koolrabi met spinazie is super lekker. De roomsaus bindt de sappige koolrabi …
Die pittige mosterdachtige smaak van de rucola combineert echt fantastisch met de romige bloemkool. Het …
Deze zoete pompoenmuffins met walnoot zijn heel geschikt als alternatief Sinterklaas gebak. De anijs in …
Gevulde paprika met spinazie en champignons, licht pittige geitenkaas, walnoot, tijm en een snuf nootmuskaat. …
De meeste soepen kan je prima vooraf maken. Echter als je deze spinaziesoep met munt …
Wij houden deze geurige ratjetoe met puree helemaal vegetarisch, maar neem er gerust iets bij …
Een ouderwetse andijvie stamppot met kerriejus, maar dan koolhydraatarm. I.p.v. aardappelen neem je bloemkool, *nomnom* …
Het ‘geheim’ van de spruitjes met walnoot en geitenkaas zit wat mij betreft ook in …
Deze knolselderij mousse is een ware traktatie, het heeft een bijzonder verfijnde smaak en is …
Heerlijk winterse gratin van wortel en prei met knolselderijpuree! Vervang knolselderij door koolraap, als je …
Spruitjes zijn niet alleen gewoon gekookt lekker, maar ook in deze heerlijke spruitjes soufflĆ© die …
Ben je ook zo dol op de warme winterse smaken van kaneel, gember en nootmuskaat? …