Ingrediënt: nootmuskaat


knolselderij gratin, gebakken 10
In 1 woord? Oké: romigfluweelzachtenongelooflijklekker! Deze knolselderij gratin gaan we absoluut vaker serveren, simpel te maken en zo smaakvol. Het combineert, juist omdat het zo […]

Knolselderij gratin met Gruyère



19
Al 6x eerder maakte ik een gevulde portobello voor de website. Vandaag kookte mijn heer Hans voor jullie! Zijn portobello gevuld met spruitjespuree is weer […]

Spruitjespuree in portobello



spaghettipompoen met paddenstoelensaus-opgemaakt bord 8
De spaghettipompoen met paddenstoelensaus is echt verdomd makkelijk te maken en ik vond het een heel feestelijk klusje, ik werd er helemaal vrolijk van! De […]

Spaghettipompoen met paddenstoelensaus


koolrabi gevuld met spinazie 8
Koolrabi gevuld met spinazie wordt absoluut een van m’n favorieten. De subtiele smaak van de sappige koolrabiknol combineert fantastisch met de ietwat stoere smaak van […]

Koolrabi gevuld met spinazie


bloemkool rucola stamppotje 12
Zo’n lief eenpersoons pannetje met een romig bloemkool rucola stamppotje erin, daar doe je mij een enorm plezier mee. Elke hap puur genieten! De smaken […]

Bloemkool rucola stamppotje



zoete pompoenmuffins met walnoot 38
Nu er volop pompoenen zijn kunnen we heerlijke zoete pompoenmuffins met walnoot bakken. Met o.a. heerlijke subtiele peperkoekkruiden van Pit & Pit door (#nospon, gewoon […]

Pompoenmuffins met walnoot, zoet



spinaziesoep met munt
Makkelijk en simpel deze frisse spinaziesoep met munt, lekker als voorgerechtje of bij de lunch. (2,2 gr. khd per kom) Of maak de soep pittig […]

Spinaziesoep met munt



ratjetoe met puree 9
“Ruik dan!”, zei mijn Hans. Inderdaad je moest de ratjetoe met puree eens zelf kunnen ruiken… heerlijk!  De ratjetoe (ratatouille) kruidde ik met venkelzaad, tijm […]

Ratjetoe met puree


andijvie stamppot - koolhydraatarm 34
Driewerf hoera voor de bloemkool! Mijn experiment is gelukt, dit gaan we zeker herhalen. Ik waagde een poging om weer eens een ouderwetse andijvie stamppot […]

Andijvie stamppot met kerriejus


spruitjes met walnoot 9
Wat een prachtige combinatie is geitenkaas en walnoot toch. Het zachte, romige van de kaas en die bite van de noten maken deze spruitjes weer […]

Spruitjes met walnoot en geitenkaas



Knolselderijmousse 2
Je kan natuurlijk  ordinaire puree maken van knolselderij, maar weet wat je mist want deze knolselderijmousse is echt een ware traktatie. De mousse heeft een […]

Fluweelzachte knolselderijmousse



spruitjes soufflé 2
Spruitjes staat denk ik, vooral ‘s winters, elke week wel een keer op het menu in welke vorm dan ook. Varieer naar hartenlust met dit […]

Spruitjes soufflé



pompoentaart met notencrunch 3
Deze pompoentaart met notencrunch is de perfecte manier om de pompoen te gebruiken die er al een tijdje ligt. Pompoen bederft gelukkig niet zo snel, […]

Pompoentaart met notencrunch



Pagina 1 van 11