mozzarella

courgette met mozzarella en tomaatMozzarella (oorspronkelijk gemaakt uit melk van de waterbuffel) meestal gegeten met tomaat, basilicum en goede olijfolie. Mozzarella is ook geschikt voor amuses, salades, voorgerechten, hoofdgerechten, pizza’s en zelfs in desserts. Zie ook geraspte mozzarella.

1 bolletje weegt 125 gram= 0,88 g khd


Bevat per 100 gram  Calorieën 253 kcal, Koolhydraten 0.7 g, Eiwitten 18.7 g, Vetten 19.5 g, Vezels 0 g.

keto pizza-omelet van le

Keto pizza-omelet

Op zaterdag eet mijn man graag een patatje met een snack. Ik maak dan deze heerlijke keto pizza-omelet voor mezelf. Koolhydraatarm en enorm verzadigend.

Italiaans gevulde courgette

Italiaans gevulde courgette

Italiaans gevulde courgette is gemakkelijk te maken en snel bereid. Je hoeft het daarna enkel nog maar af te bakken. Extra tijd voor jezelf!

Italiaanse gevulde paprika

Italiaanse gevulde paprika

In deze Italiaanse gevulde paprika combineert de zonnige paprika fantastisch met de zachte mozzarella en het kruidige kipgehakt. Buon Appetito!

deens lunchtrio, keto tosti caprese

Deens lunchtrio, keto tosti Caprese

Een Deens lunchtrio, met een keto tosti Caprese is smakelijk, makkelijk te maken en vormt een gevarieerde middagmaaltijd. Prima mee te variëren. Doen!

salade Caprese met bosui

Salade Caprese met bosui

Een mooie, kleine en feestelijke salade Caprese met bosui. Leuk in een borrelbuffetje, of met kerst als voorgerechtje als je iedereen tevreden wilt stellen!

Scroll naar top