Ingrediënt: mozzarella

27 berichten

Mozzarella (oorspronkelijk gemaakt uit melk van de waterbuffel) meestal gegeten met tomaat, basilicum en goede olijfolie (caprese). Mozzarella is ook geschikt voor amuses, salades, voorgerechten, hoofdgerechten, pizza’s en zelfs in desserts.
per 100 gram 0,7 khd
1 bolletje is 125 gr.= 0,9 khd

deens lunchtrio, keto tosti caprese

Deens lunchtrio, keto tosti Caprese

De keto tosti Caprese is onderdeel van een smakelijk Deens lunchtrio. Hoe we bij dit Deens lunchtrio komen? Nou, in de zomer van 2019 hadden […]

lasagne in een paprika

Lasagne in een paprika

De smaak van zon en zomer: *ja ik wil*. Lasagne in een paprika is niet alleen makkelijk maar tegelijkertijd smaakt het ook verrukkelijk, zonnig Italiaans. […]

salade caprese met bosui

Salade Caprese met bosui

Ben jij net als wij ook gek op de Italiaanse keuken? Dan is dit recept voor een salade Caprese met bosui echt iets voor jou! […]

aubergine waaier

Aubergine waaier

Heerlijk deze mediterrane aubergine waaier, we hadden net bedacht dat we in het najaar misschien, eventueel, als het zo uitkomt naar Portugal zouden willen, nu […]

tarte tatin van witlof

Tarte tatin van witlof

In mijn koolhydraatrijke leven hadden we een favoriet: tarte tatin met witlof met een sausje. Die omgekeerde witloftaart was echt zó lekker! We aten dat […]

aspergetaart met zalm

Aspergetaart met zalm

Deze zalige aspergetaart met zalm is alweer het derde recept in het kader van de meimaand aspergemaand op mijn blog. Dit deeg in combinatie met […]

tonijnbodem belegd als pizza

Tonijnbodem belegd als pizza

Buon appetito!! Want deze heerlijk kruidige tonijnbodem is eenvoudig te beleggen als pizza met je eigen favoriete groenten en kaas.  I.v.m. een op handen zijnde […]