Ingrediënt: mosterd

Afhankelijk van de soort.
ong. 1,5 khd per 100 gram (netto, zonder vezels dus)


9
Luxe, fluweelzacht, romig en delicaat dat zijn dan de eerste woorden die bij het proeven van deze bijzondere Oesterzwammensoep bovendrijven. Nu verwacht je misschien dat […]

Oesterzwammensoep, delicaat en romig


7
We waren half september een weekje weg in eigen land. In een prachtig huisje van Staatsbosbeheer tussen Tiel en Nijmegen, Batenburg. Lekker een beetje gefietst langs […]

Frittata met broccoli en bloemkool




spitskool geroosterd 26
Vandaag heb ik een lekker & makkelijk bijgerecht voor jullie: geroosterde spitskool! Lekker subtiel gekruid met mosterd en een drupje citroen. De kool snijden insmeren […]

Spitskool geroosterd met mosterd



asperges met hollandaisesaus 9
Asperges kun je op veel verschillende manieren klaarmaken, maar vandaag gaan we delicaat smullen.  In het kader van meimaand aspergemaand een toprecept voor malse asperges […]

Asperges met hollandaisesaus en zalm



asperges met guacamole en witlofsalade 2
Dit prachtige voorgerechtje van asperges met guacamole en witlofsalade was de start van een feestelijk 5 gangen asperge menu. Alle recepten van het asperge menu […]

Asperges met guacamole en witlofsalade



koolrabi komkommer salade 1
Koolrabi komkommer salade vult goed en kan je dus makkelijk als volledige maaltijd eten. Het is bovendien heel makkelijk klaar te maken en snel klaar. […]

Koolrabi komkommer salade



zeekraal met venkel 4
Zeekraal is zo al heerlijk om te eten, maar ik zag een mooie venkel liggen… Vandaag dus 2 recepten van zeekraal met venkel: de ene […]

2 x Zeekraal met venkel