mascarpone

mascarpone - koolhydratenMascarpone  is een kaassoort uit Italië. Mascarpone is dik, rijk, romig en smeerbaar en kan met of zonder zoetstoffen worden gebruikt. Zeer bekend van de tiramisù, het beroemde Italiaanse dessert.

1 el weegt 14 gram= 0,35 g khd


Zeer afhankelijk van toevoegingen, check je verpakking! Merk Casa Azzurra bevat per 100 g: Calorieën 385 kcal, Koolhydraten 2.5 g, Eiwitten 3.8 g, Vetten 40 g, Vezels 0 g .

 

koolhydraatarme Valentijn cakerol

Koolhydraatarme Valentijn cakerol

Wij denken dat Miranda met haar koolhydraatarme Valentijn cakerol een mooie mix heeft van luchtige cake, en een lekkere simpele vanille roomvulling.

Italiaans dessert met frambozen

Italiaans dessert met frambozen

Een toetje serveren met een sjieke uitstraling? Met dit Italiaans dessert met frambozen is een complimentje snel verdiend!

Gepofte bietjes met geitenkaas

De combinatie van gepofte bietjes met geitenkaas bereiding is heel erg lekker, en bovendien gevuld met vitamines, calcium en ijzer. Wauw!

Choco vanille mousse met crunch

Deze choco vanille mousse met crunch is mooi om te zien en verrukkelijk om te eten. Verras je vrienden bij een genoeglijk diner!

zalmterrine met asperges

Zalmterrine met asperges

Serveer bij de zalmterrine groene asperge salade, gebruik daar de rest van de asperges voor. Samen met een broodje een echt feestmaal!

koolhydraatarme vla flip

Koolhydraatarme vla flip

Ongelooflijk romige ouderwetse vla flip maar dan koolhydraatarm en ook nog eens veel lekkerder dan met vla uit een fles of pak.

Scroll naar top