Ingrediënt: laurierblad



zalmterrine met asperges
Je moet er even de tijd voor plannen want deze zalmterrine moet minstens 10 uur opstijven in de koelkast. Het is absoluut het wachten waard […]

Zalmterrine met asperges


Indiase-curry-kipstuckjes 3
Een traditionele “kip kerrie” omgebouwd naar een heerlijke koolhydraatarme Indiase curry met kipstuckjes, uiteraard met bloemkoolrijst. Veel mensen gebruiken kant-en-klaar zakjes voor hun kip kerrie, […]

Indiase curry met kipstuckjes



knolselderij makreel hapjes 4
Overpeinzing: Is dit nou een knolselderij makreel minimuffin omdat het in een muffinvorm gemaakt is of zal ik het toch gewoon knolselderij makreel hapje noemen? […]

Knolselderij makreel hapjes


wortel-pastinaaksoep 2
Mijn wortelpeterselie soep zitten barstensvol bijzondere smaken! Zoet en kruidig en door de sinaasappel onverwacht fris en de slagroom maakt het fluwelig en bindt alle […]

Wortelpeterselie soep