laurierblad

laurierpoeder laurierbladLaurierbladeren zijn ovaal van vorm en groen van kleur. Soepen, bouillons en stoofschotels krijgen een extra kruidige smaak door laurier. Ook heerlijk in verschillende vleesgerechten. Het blad verwijderen voor consumptie of voordat je een soep gaat pureren! 

Laurierblad en laurierpoeder
1 vers blad = 2 gedroogde bladeren
1 droog blad = ½ theelepel laurierpoeder

 

Limburgs zoervleis van Marloes

Limburgs zoervleis, van Marloes

Limburgs Trots. Super lekker recept om echt mooi mals rundvlees te krijgen. Echt ouderwets smullen met een koolhydraatarme puree!

zalmterrine met asperges

Zalmterrine met asperges

Serveer bij de zalmterrine groene asperge salade, gebruik daar de rest van de asperges voor. Samen met een broodje een echt feestmaal!

knolselderij makreel hapjes minimuffin

Knolselderij makreel hapjes

Heerlijke knolselderij makreel muffin of een knolselderij makreel borrelhapje! Lekker als voorgerechtje of lunch. Koolhydraatarm en multi inzetbaar!

wortelpeterselie soep

Wortelpeterselie soep

Deze verrukkelijke wortelpeterselie soep zitten barstensvol bijzondere smaken! Zoet en kruidig en met een vleugje sinaasappel onverwacht fris.

Scroll naar top