Koolhydraatarme groene currypasta
Deze koolhydraatarme groene currypasta pureer je en vriest porties van 20 ml in. Super makkelijk […]
Koolhydraatarme groene currypasta Bekijken »
Laos is de wortelstok van de tropische plant Alpinia galanga, lid van de gemberfamilie. De smaak lijkt op die van gember, maar laos is frisser en minder scherp.
Verse laos is natuurlijk het allerlekkerst, 1 x kopen en gebruiken, de rest in de diepvries, net als gember ideaal.
Voor echte noodgevallen kan gedroogd in poedervorm ook wel. Meer info
Deze koolhydraatarme groene currypasta pureer je en vriest porties van 20 ml in. Super makkelijk […]
Koolhydraatarme groene currypasta Bekijken »
Deze romige garnalenschotel is echt nu al een dikke hit! Voor Hans de vegan versie,
Oosterse garnalenschotel met prei Bekijken »
Veganistische tom kha. Door de lekkere volvette kokosmelk is de Tom kha zacht en romig,
Tom kha, Thaise kokossoep met paddenstoelen en courgette Bekijken »