Ingrediënt: korianderpoeder



aubergine gevuld met tomaat 2
Ik moet het eerlijk toegeven: ik vind aubergine soms een lastige groente om klaar te maken. Het lijkt een simpel geval: mooie gladde paarse schil, […]

Aubergine gevuld met tomaat


edamame hummus van sojabonen, klaar om op te eten! 5
Edamame hummus is een bijzonder appetijtelijke smeerdip gemaakt met mooie groene sojabonen en is misschien nog wel lekkerder dan de originele, die met kikkererwten wordt […]

Edamame hummus van sojabonen



oosterse spruitjes 16
Als je eigenlijk niet van spruitjes houdt maar wel van een beetje oosterse smaken dan moet je deze spruitjes zeker eens proberen. Oosterse spruitjes smaken […]

Oosterse spruitjes, zoet en romig


harissa olie 2
Harissa olie is een dunnere versie van harissa die je wellicht kent uit de supermarkt? Eigenlijk is het een Arabische -minder pittige- variant van de […]

Zelf maken: Harissa olie


koolpakketjes 3
Voor deze koolpakketjes in tomatensaus kan je Chinese kool gebruiken of paksoi (allebei weinig koolhydraten).  Beiden smaken zacht en minder typisch naar kool. Als je […]

Koolpakketjes in tomatensaus