Nori rolls met komkommer en paprika
Hoera voor de combinatie van komkommer, nori en tahin! Met kraakverse groentereepjes maak je er zó deze fraaie komkommer nori rolls van. Sushi maar dan …
Koriander, het verse blad, wordt gebruikt bij Marokkaanse, Vietnamese, Indiase en Thaise gerechten. De smaak van verse koriander is heel uitgesproken, niet iedereen houdt ervan, ik wel! Geef het desgewenst los bij je gerecht. Te vervangen door peterselie met munt.
Handje weegt 3 gram
We hebben ook recepten met korianderpoeder, maar dat is echt totaal wat anders!
Bevat per 100 g Calorieën 38 kcal, Koolhydraten 1 g, Eiwitten 4g, Vetten 0 g, Vezels 9 g.
Hoera voor de combinatie van komkommer, nori en tahin! Met kraakverse groentereepjes maak je er zó deze fraaie komkommer nori rolls van. Sushi maar dan …
De paksoi curry schotel smaakt lekker oosters en toch zacht en romig door de volvette, dikke kokosmelk. Pittiger? Voeg eenvoudig een extra rood pepertje toe!
Hé psst… Weleens last met je stoelgang? Maak dan vooral eens deze koolhydraatarme, frisse zuurkoolsalade. Super lekker en het helpt je darmen bij een vlotte …
Deze gruwelijk lekkere knapperige Indiase garnalen met raita en wokgroenten vormen een geweldig hoofdgerecht of in een kleinere portie een snelle lunch.
Als je van guacamole houdt moet je echt deze hemelse frisse avocadosoep eens proberen. Want de soep is tongstrelend, fluweelzacht en romig.
Deze groente sla-wraps met pindasaus is een is een prachtig koolhydraatarme maaltijd! Overgoten met een heerlijk zoete oosterse pindasaus en koriander.
Deze spinaziepannenkoekjes met limoenboter zijn zeer geschikt voor een lunch of als avondeten. Versgebakken en warm met smeltende boter uiteraard het allerlekkerst!
Koriandersoep met courgette is bij ons thuis al jarenlang een favoriet! Extra leuk en lekker door de topping van tomaat en feta erin! De verse …
Verrukkelijke oosterse slarolletjes met gehakt, ze combineren prachtig met allerlei andere oosterse gerechten. Of eet het als voorgerecht of lunch; met of zonder een chilisausje, …
Voor deze heerlijke koolpakketjes in tomatensaus kan je Chinese kool gebruiken of paksoi. Beiden smaken zacht en minder typisch naar kool.
Deze Thaise wortel taugésalade heeft heel bijzondere smaken, door de zachte romige kokos-gemberdressing en garnering van de verse koriander. Een van mijn persoonlijke all-time favorites!