koriander (blad)

Koriander, het verse blad, wordt gebruikt bij Marokkaanse, Vietnamese, Indiase en Thaise gerechten. De smaak van verse koriander is heel uitgesproken, niet iedereen houdt ervan, ik wel! Geef het desgewenst los bij je gerecht. Te vervangen door peterselie met munt.

Handje weegt 3 gram

We hebben ook recepten met korianderpoeder, maar dat is echt totaal wat anders!

Bevat per 100 g Calorieën 38 kcal, Koolhydraten 1 g, Eiwitten 4g, Vetten 0 g, Vezels 9 g.

 

bloemkoolrijst-met-groentecurry-en-ei

Bloemkoolrijst met groentecurry en ei

Bloemkoolrijst met groentecurry en ei is een eenvoudige, snel te bereiden en voedzame maaltijd, daar hebben we allemaal op z'n tijd behoefte aan!

koolhydraatarme indische omelet

Koolhydraatarme Indische omelet

Zalig als lunchgerecht, ook koud verrukkelijk dus meneemlunch is een optie. Ook uit te breiden naar een hoofdmaaltijd, zie suggesties bij het recept.

romige bloemkoolsoep met kerrie

Romige bloemkoolsoep met kerrie

Deze geweldig lekkere romige bloemkoolsoep heeft een beetje oosterse smaken, het gouden trio kokosmelk, kurkuma en kerrie is erin verwerkt.

Scroll naar top