Ingrediënt: koriander

17 berichten

Koriander, het verse blad. (Gemalen korianderzaad is bekend als ‘ketoembar’) Gebruikt bij Marokkaanse, Vietnamese, Indiase en Thaise gerechten. De smaak van verse koriander is heel uitgesproken, niet iedereen houdt ervan, ik wel! Geef het desgewenst los bij je gerecht.
per 100 gr. 1 khd

weldadige weerstand soep

Weldadige weerstand soep

Een supersnelle, verwarmende groentesoep, daar had ik nou echt zin in! Ik ben meer een zomermens dan een wintermens, en jullie? ‘s Winters vind ik […]

Falafel – koolhydraatarme mezze

In het kader van een tafel vol koolhydraatarme mezze, konden jullie in de afgelopen weken al kennismaken met drie verschillende lekkernijen. Allereerst onze mediterrane frisse […]

Nori rolls met komkommer- 6 rolletjes op en schaaltje

Nori rolls met komkommer en paprika

Driewerf hoera voor de combinatie van komkommer, nori, tahin en koriander! Samen met wat kraakverse groentereepjes maak je er in een mum van tijd deze […]

frisse avocadosoep

Frisse avocadosoep

Wat een fantastische vrucht is het  toch die avocado! Als je van guacamole houdt moet je echt deze hemelse frisse avocadosoep eens proberen. Want de […]

groente sla-wraps met pindasaus

Groente sla-wraps met pindasaus

Ohw geweldig, dit is weer echt zo’n blijvertje! Simpel te maken met makkelijk te verkrijgen ingrediënten en het ziet er fantastisch uit, daar houden wij […]

bloemkool in een jasje

Slarolletjes met gehakt en Whow! bloemkool

Verrukkelijke oosterse slarolletjes met gehakt, ze combineren prachtig met allerlei andere oosterse gerechten. Of eet het als voorgerecht of lunch; met of zonder een chilisausje, […]

koolpakketjes

Koolpakketjes in tomatensaus

Voor deze koolpakketjes in tomatensaus kan je Chinese kool gebruiken of paksoi. De groenten bevatten namelijk allebei weinig koolhydraten.  Beiden smaken zacht en minder typisch […]

thaise wortel taugesalade

Thaise wortel taugésalade

Bijzondere subtiele smaken in deze Thaise wortel taugésalade. Lekker knapperige rauwe groentes overgoten met een zachte romige kokos-gemberdressing. Op zich al heel bijzondere smaken, maar […]