Koolhydraatarme visschotel met puree
Bijzonder makkelijke visschotel van zalm en kabelhauw met een zalige puree van bloemkool en koolraap bovenop. Neem gerust andere vis, als je dat beter lijkt. …
De koolraap is waarschijnlijk ontstaan uit een kruising tussen kool en knolraap. Koolraap wordt dan ook vaak verward met knolraap, maar het zijn twee verschillende plantenwortels. Om verwarring te voorkomen kijk ook even hier. Het gele, geurige vlees heeft een zachte, zoetige en bijzonder aromatische smaak.
Koolraap bevat per 100 g: calorieën 13 kcal, koolhydraten 2 g, eiwitten 1 g, vetten 0 g, vezels 0.7 g. (Vegipedia)
Bijzonder makkelijke visschotel van zalm en kabelhauw met een zalige puree van bloemkool en koolraap bovenop. Neem gerust andere vis, als je dat beter lijkt. …
Een heerlijk romig, koolhydraatarm snijbonenstamppotje, vinger opsteken als je dat niet lust Dan scrol je gewoon even verder en zoekt wat anders. Gaan wij hier even verder voor de …
Beetgaar koken houdt de koolraap fris en geeft toch die prachtige oranje-gele kleur, heerlijk met de iets zoete gestoofde kerrie-uien. Smaakt voortreffelijk bij gegrilde kip!
Een simpel bijgerechtje van koolraap met peterselie en kaas, smaakt heerlijk bij een tartaartje, ander rood vlees of sausijsjes.
De zachte roomkaas bindt alle smaken heerlijk aan elkaar tot een heel toegankelijk bijgerecht van koolraap.
Dit keto koolraaplinten met paddenstoelen gerecht is de moeite waard om te maken; de combinatie is erg smakelijk, subtiel zelfs.
Deze goudgele en verrukkelijke groentefriet met een ‘paneerlaagje’ zijn heerlijk! Dat beetje crunchy laagje voorkomt dat ze slap worden.
Vandaag maken we de boerenkool eens een beetje anders dan anders. Een leuke koolhydraatarme boerenkool ovenschotel met een Marokkaanse tintje. Ik heb de boerenkool een …
Je stooft de boerenkool eerst in de koekenpan. Dan maak je er met de romige koolraap-knolselderijpuree een heerlijk Hollands stamppotje van met een leuke Marokkaanse …
Wij houden deze geurige ratjetoe met puree helemaal vegetarisch, maar neem er gerust iets bij als je wilt. Franse pot op z'n "Hollands", puur genieten!