Roomyoghurt met passievrucht en pecan
Whow, deze fluweelzachte roomyoghurt met passievrucht en pecan krijgt echt een zijdezachte structuur nadat je […]
Roomyoghurt met passievrucht en pecan Bekijken »
Wij gebruiken konjacpoeder als -snel en smaakloos- bindmiddel in soepen en sauzen. Konjacpoeder is afkomstig van een plant (Amorphophallus konjac). Konjak wordt in China en Japan gekweekt voor de grote wortelknollen. Daaruit wordt het gelvormend konjacpoeder gemaakt. Het is een laag-energetisch voedingsmiddel en bevat geen telbare koolhydraten. Te koop het best online, wij kochten het bij PIT & PIT.
Per 100 g: calorieën 188 kcal, koolhydraten 0.2 g, eiwitten 1.5 g, vetten 0.2 g, vezels 90 g. (opgevraagd bij Pit & Pit)
Whow, deze fluweelzachte roomyoghurt met passievrucht en pecan krijgt echt een zijdezachte structuur nadat je […]
Roomyoghurt met passievrucht en pecan Bekijken »
Voor deze koolhydraatarme trifle met rode vruchtencoulis, meng je de mascarpone met eidooiers, dat wordt
Koolhydraatarme trifle met rode vruchtencoulis Bekijken »
Deze zelfgemaakte basis Italiaanse tomatensaus (Sugo) is een echte klassieker met de volle zoete smaak
Italiaanse tomatensaus Bekijken »
Sambal goreng boontjes is een koolhydraatarm bijgerecht van sperzieboontjes met kokos. Maak het nóg pittiger
Goreng boontjes, romig bijgerecht Bekijken »