komijn

komijnKomijnpoeder en komijnzaad kan onderdeel zij van veel pittige mengsels, zoals Indiase kerriepoeder, Thaise rode kerriepasta en cajunkruiden. Komijn  kom je tegen in de Indiase keuken in kaasgerechten, sauzen, curries, vleesgerechten in chutneys. In de Indonesische keuken wordt komijn in rijsttafelgerechten en sauzen gebruikt.

Oosterse keto marinade

Oosterse marinade

Heerlijke pittige, frisse marinade voor blokjes kip of vlees. Geeft een heerlijke oosterse smaak.

Keto naan met komijn

Knoflooknaan met komijn

Heerlijke broodvervanger, deze keto naan met komijn eet je bij diverse Indiase gerechten.

Avocadocrème met paddenstoelen

Avocadocrème met paddenstoelen

Avocadocrème met paddenstoelen is een geheel uit groente bestaand voorgerecht dat het romige van avocado combineert met het herfstige van paddenstoelen.

j.reijmerink@kpnmail.nl

Tuinbonenpaté, gezond broodbeleg

Deze hartige tuinbonenpaté is niet alleen geweldig op je dagelijkse boterham. Ook op een cracker of toastje is het een bijzondere, koolhydraatarme traktatie!

dukkah borreldip

Dukkah borreldip, zelf maken

We hebben een geurige crunchy koolhydraatarme dukkah borreldip geknutseld. Wij namen een rijk notenmengsel en voegden er nog iets lekker fris aan toe: munt!

Scroll naar top