Lang leve het gemak van een éénpansgerecht! Lekker overzichtelijk om te maken, en weinig vuile vaat. Zo vlak voor de […]
Ingrediënt: komijn
Marloes heeft duidelijk een voorkeur voor de Indonesische keuken. Haar feestelijke Indonesisch gehaktbrood met ketjapsaus maakt ze zelf in de […]
De record hittegolf die ons acht dagen lang temperaturen boven de 30 graden Celsius bracht, ligt nog vers in het […]
Een mens wil wel eens iets anders op brood dan kaas of worst toch? Deze hartige tuinbonenpaté is niet alleen […]
Deze saag paneer met gele bloemkoolrijst is ónze koolhydraatarme vertaling van de beroemde Indiase saag paneer. Lekker kruidig en romig, […]
Jemig wat ruikt dat lekker! Oh, die geur in huis als er dingen in de oven liggen te roosteren, wat […]
We hadden eens ergens onderweg een potje walnotenpesto gekocht. Zeer naar tevredenheid. Zelfs in die mate lekker, dat het potje […]
Ik moet het eerlijk toegeven: ik vind aubergine soms een lastige groente om klaar te maken. Het lijkt een simpel […]
In het kader van een tafel vol koolhydraatarme mezze, konden jullie in de afgelopen weken al kennismaken met drie verschillende […]
De warmte houd nu wel behoorlijk lang aan hè? Tjeempie, wat een bizarre zomer! Ik weet niet hoe jullie het […]
Na de mediterrane frisse tabouleh en de feta walnotendip, is het vandaag de beurt aan alweer het derde recept: een […]
Deze gratin van pompoen en knolselderij is mild, ongelooflijk romig en zacht, dat combineert geweldig met de garnalenspiesjes. Bovendien ziet […]