Bezoekersrecept van de maand oktober 2020. Begin september alweer stuurde Marij ons deze lekkere oosterse paksoistamppot met knolselderij. “Weer eens […]
Ingrediënt: knolselderij
Heerlijk zo’n dampend ovengerecht! Het fijne van de diepvries is dat je sommige dingen langer kunt bewaren, en gewoon af […]
Anna-Karina en ik houden allebei heel erg van de smaak van knolselderij. Deze koolhydraatbeperkte knolselderijquiche met walnoten is werkelijk walhalla […]
Zijn ze niet schattig deze pompoen knolselderij spiesjes? Het ideetje komt doordat ik een foto zag van roseval aardappeltjes op […]
Oei, wat een prachtige gele kleur heeft onze voedzame stamppot met spitskool en pittige kaas. Dat komt door de kerrie, […]
Een AVG maaltijd (aardappels, vlees en groente) blijft bij velen populair. Hoewel wij daar zelf minder behoefte aan hebben, publiceren […]
Ik hoef alleen maar aan onze tophit te denken en het water loopt me al in de mond. Ook deze […]
Ik vroeg tijdens het eten van deze gemengde geroosterde groente: “Nou, wat valt er over te zeggen…?”. Mijn heer Hans […]
Puree-lovers opgelet! Als wij een vegetarisch groentegerecht serveren, dan maken we er vaak een lekker romige puree bij. Gewoon voor […]
Voor de foto hebben we de pittige pompoensoep geserveerd in borrelporties, stiekem aten wij het -zoals in het recept staat- […]
Deze gratin van pompoen en knolselderij is mild, ongelooflijk romig en zacht, dat combineert geweldig met de garnalenspiesjes. Bovendien ziet […]
Allereerst even een biecht. Heel lang durfde ik niet aan een nieuw recept met witlof te denken. Mijn Witlof met […]