Ingrediënt: kardemom

kardemomKardemom heeft een frisse, bloemige smaak met een warm, krachtig en pikant aroma. Het poeder is het gemalen zwarte zaad uit de groene kardemom peul. Kardemom versterkt zowel hartige als zoete smaken. Het is een smaakmaker in gerechten van India, Scandinavië en de Arabische keuken.


Tegelijk met de prachtige Kurkuma latte post ik deze geurige gemberthee. Gemberthee is hartstikke hot, letterlijk en figuurlijk. Loop een hip randstedelijk cafeetje binnen en […]

Gemberthee, weldadig en verwarmend


kurkuma latte of golden milk 13
Ben je koffie, simpele thee of water weleens een beetje zat? Dan hebben we vandaag twee leuke alternatieven voor je. Een heerlijk geurige gemberthee en […]

Kurkuma latte of golden milk





zoete pompoenmuffins met walnoot 44
Nu er volop pompoenen zijn kunnen we heerlijke zoete pompoenmuffins met walnoot bakken. Met o.a. heerlijke subtiele peperkoekkruiden van Pit & Pit door (#nospon, gewoon […]

Pompoenmuffins met walnoot, zoet


oopsies 8
Voor vandaag staan zoete oopsies op het programma. Dat soort wolkbroodjes zijn er in soorten en maten. Ze zijn makkelijk inzetbaar bij elke gelegenheid. Een […]

Oopsies zoet, lekker luchtig