Ingrediënt: kardemom

6 berichten

kardemomKardemom heeft een frisse, bloemige smaak met een warm, krachtig en pikant aroma. Het poeder is het gemalen zwarte zaad uit de groene kardemom peul. Kardemom versterkt zowel hartige als zoete smaken. Het is een smaakmaker in gerechten van India, Scandinavië en de Arabische keuken.

gemberthee

Gemberthee, weldadig en verwarmend

Tegelijk met de prachtige Kurkuma latte post ik deze geurige gemberthee. Gemberthee is hartstikke hot, letterlijk en figuurlijk. Loop een hip randstedelijk cafeetje binnen en […]

kurkuma latte of golden milk

Kurkuma latte of golden milk

Ben je koffie, simpele thee of water weleens een beetje zat? Dan hebben we vandaag twee leuke alternatieven voor je. Een heerlijk geurige gemberthee en […]

zoete pompoenmuffins met walnoot

Pompoenmuffins met walnoot, zoet

Pompoenen zijn vrijwel jaarrond verkrijgbaar. Leuk als je deze heerlijke zoete pompoenmuffins met walnoot wilt bakken. Met  heerlijke subtiele peperkoekkruiden van Pit & Pit erdoor. […]

oopsies

Oopsies zoet, lekker luchtig

Voor vandaag staan zoete oopsies op het programma. Dat soort wolkbroodjes zijn er in soorten en maten. Ze zijn makkelijk inzetbaar bij elke gelegenheid. Een […]