Ingrediënt: johannesbroodpitmeel

9 berichten

johannesbroodpitmeelJohannesbroodpitmeel is uitermate geschikt als koolhydraatarm (vegetarisch en glutenvrij) verdikkings-, en bindmiddel.Johannesbroodpitmeel bindt direct (zelfs zonder koken) en kan dus worden toegepast in zowel warme als koude vloeistoffen. Het bindt enigszins gelei-achtig. Geschikt voor soepen, jus, toetjes, dranken en sauzen. Te koop: Online, toko, natuurvoedingswinkel of supermarkt.

Bevat per 100 gram 0.1 gr netto khd. Gezien de te gebruiken hoeveelheid helemaal verwaarloosbaar.  (100 gram maizena, bloem of meel bevat ca. 70 gram khd)

Spruitjespuree in portobello

Al 6x eerder maakte ik een gevulde portobello voor de website. Vandaag kookte mijn heer Hans voor jullie! Zijn portobello gevuld met spruitjespuree is weer […]

zuurkool pompoen carrés

Zuurkool pompoen carrés

Het duurt even…, maar dan heb je ook wat!  Bij deze prachtig gekleurde en zalige zuurkool pompoen carrés maakte ik een (vega) spekjessaus met een […]

koolhydraatarme tomaat kaasfondue

Tomaat kaasfondue

Zijn jullie ook zo dol op die 35% korting stickers? Mijn heer Hans had 2 heerlijke stukken kaas gescoord. Rara wat zouden we daarmee nu […]

bleekselderij met champignonsaus

Bleekselderij met champignonsaus

Heel erg makkelijk en snel koolhydraatarm bijgerecht van bleekselderij met champignonsaus. Champignonsaus zelf maken is ontzettend simpel. Champignons bakken en en een saus maken van […]

koolhydraatarme sushi

Koolhydraatarme sushi

Zelf sushi maken is een heel feestelijk klusje, niet moeilijk, maar je moet er wel even de tijd voor nemen. De beloning is niet mis, […]

Bleekselderij cashewnotensoep

Bleekselderij cashewnotensoep is een verrassend snelle en makkelijke te maken soep, die door de room en witte wijn toch een beetje ‘luxere” uitstraling heeft. Bleekselderij […]

sambal goreng boontjes

Goreng boontjes, romig bijgerecht

Deze sambal goreng boontjes is een heerlijk romig bijgerecht met als hoofdingrediënten sperzieboontjes, prei en kokosmelk en een berg lekkere specerijen uit de oosterse keuken. […]