Ingrediënt: ghee

29 berichten

goudgeel, homemade boterolieGhee is de overtreffende trap van geklaarde boter.  Lees er alles over en maak het zelf!

Zie het bericht ghee zelf maken.

In de meeste gerechten goed te vervangen door roomboter, kokosolie of ander bakvet.

venkelsoep met zalm

Venkelsoep met zalm

Hou je van een frisse én romige soep? Dan is deze venkelsoep met zalm echt iets voor jou. Deze soep heeft een bijzonder overzichtelijke ingrediëntenlijst […]

ei in paprika

Ei in paprika

Voordat ik uitgebreid een paar dagen van dat heerlijke weer ga genieten nog even een bijzonder fotogeniek, lekker en simpel ontbijt of lunchgerechtje voor jullie. […]

knolselderij-geitenkaas-torentjes

Knolselderij geitenkaas torentjes

“Restaurantwaardig”, was de conclusie van mijn heer Hans! Inderdaad, wat een heerlijkheid deze knolselderij geitenkaas torentjes! Die saus is echt hemels, hoe kan het ook […]

geroosterde wortelgroente

Geroosterde wortel groenten

Geroosterde wortel groenten hebben een enorm geconcentreerde smaak. Hieronder het recept ervan maar gebruik vooral je eigen combinaties! Het roosteren van groente is gezond, makkelijk […]

sambal goreng boontjes

Goreng boontjes, romig bijgerecht

Deze sambal goreng boontjes is een heerlijk romig bijgerecht met als hoofdingrediënten sperzieboontjes, prei en kokosmelk en een berg lekkere specerijen uit de oosterse keuken. […]