Ingrediënt: gemberpoeder

22 berichten

 gemberpoederVooral in brood, koekjes en zoete nagerechten zoals cake en peperkoek is gemberpoeder populair. In Zuidoost-Azië wordt gember gebruikt bij vis en in Japan bij sushi. Gember smaakt heerlijk in stoofschotels en tajines. Kan zowel in hartige als zoete gerechten toegevoegd worden.

Kijk ook bij gemberwortel.


 

witlofsalade met kaas en walnoot

Witlofsalade met kaas en walnoot

Onweerstaanbaar: witlofsalade met kaas en walnoot. Subtiel qua smaak, maar ook afwisselend genoeg wat betreft samenstelling en structuur.

oosterse koude komkommersoep

Oosterse koude komkommersoep

Opnieuw bevangen door de verzengende hitte? Neem deze Oosterse koude komkommersoep, door de groentemix extra verkwikkend & fris! De soep […]

koolhydraatarme-sandwich-spread komkommer dille

Komkommer dille spread

Deze komkommer dille sandwich spread is ontzettend fris en smaakt behalve op een cracker ook heerlijk als dip!

Ovenschotel met bloemkoolpuree

Met deze koolhydraatarme ovenschotel met bloemkoolpuree kom je makkelijk aan de aanbevolen hoeveelheid groente van (minstens) 250 gram per dag.

saag paneer met gele bloemkoolrijst

Saag paneer met gele bloemkoolrijst

Lekker kruidig en romig, precies goed! Deze saag paneer met gele bloemkoolrijst is ónze koolhydraatarme vertaling van de beroemde Indiase […]

koolhydraatarme gado gado met ei

Koolhydraatarme gado gado met ei

Onze knapperige koolhydraatarme Gado gado met ei is heel makkelijk om te maken. Een klassiek Indonesisch groentegerecht met een verrukkelijke […]

geroosterde-aubergine-met-yoghurt

Geroosterde aubergine met yoghurt

Verrukkelijke geroosterde aubergine met yoghurt, 2 verschillende sausjes eigenlijk. Makkelijk om te maken en heel toegankelijke smaken. Perfect bijgerecht, bij […]