Ingrediënt: gember

50 berichten

gemberwortelDe smaak van verse gemberwortel is bijna niet te vergelijken met gedroogd gemberpoeder, het smaakt zoveel intenser. Gemberwortel kun je invriezen, rasp de bevroren gemberwortel en leg de rest terug in de vriezer. Heerlijk, altijd goed in combinatie met citroen, kokos en knoflook!!!
Bevat per 100 gram:  Calorieën 81 kcal, Koolhydraten 15.7 g, Eiwitten 1.8 g, Vetten 0.8 g, Vezels 2.0 g.

1 tl rasp weegt 2 g= 0,31 gram khd.

gember spekpannenkoekjes

Gember spekpannenkoekjes

Wat een schatjes hè? Met deze geinige, gouden, gember spekpannenkoekjes hebben we weer een zalig recept toegevoegd aan ons arsenaal […]

kipsalade uit Laos of Laab Kai

Kipsalade uit Laos of Laab Kai

Je zou echt eens bij onze gesprekjes moeten zijn als we een bestaand gerecht weer eens koolhydraatarm hebben gemaakt. Deze […]