Keto chocolade kokos panna cotta
Keto chocolade kokos panna cotta maak je niet met slagroom, amandelmelk of yoghurt, maar met volvette kokosmelk! Het resultaat is heerlijk romig, en koolhydraatarm!
Gelatineblaadjes of -poeder. Gelatine is een eiwit en wordt gebruikt als bindmiddel. Vaak gebruikt in snoepgoed. Meestal gebruiken je gelatine thuis in recepten voor pudding, desserts en taarten. Gemaakt van huiden en botten van dieren. Vega(n) te vervangen door agar-agar. In het algemeen vervangt 10 gram agar-agar = 7 à 8 blaadjes gelatine. MAAR kijk altijd op de verpakking voor de exacte hoeveelheid.
1 blaadje gelatine bevat: calorieën 6 kcal, koolhydraten 0 g, eiwitten 1.46 g, vetten 0 g, vezels 0 g.
Keto chocolade kokos panna cotta maak je niet met slagroom, amandelmelk of yoghurt, maar met volvette kokosmelk! Het resultaat is heerlijk romig, en koolhydraatarm!
Kirsten heeft me toch weer een lekker recept! Ze heeft 'm helemaal aangepast naar de koolhydraatarme stijl. Deze frambozen chocolade cheesecake is lekker smeuïg en …
Ik weet zeker dat Petra jullie een groot plezier doet met deze geweldige Tropical Passion kwarktaart! Wat een plaatje hè? De koolhydraatarme kwarktaart van Petra …
Deze yoghurt panna cotta met blauwe bessen is een frisse en lichtere variant van de klassieke Italiaanse. De perfecte afsluiting van een koolhydraatarme maaltijd of …
Deze friszure yoghurtcrème is een makkelijk, licht en fris toetje. Wil je geen citroensap? Vervang het dan door mandarijnensap of ontdooide passievruchtensap (pitjes eruit zeven).
Koolhydraatarme panna cotta: een roomdessert dat onweerstaanbaar is. Deze versie is suikervrij, maar toch zoet door natuurlijke zoetstof.