Ingrediënt: garam masala

5 berichten

garam-masalaGaram masala is, net als kerrie, een specerijenmengsel en dus in verschillende samenstellingen verkrijgbaar bij toko of supermarkt. Afkomstig uit India, per streek kennen ze daar wel een eigen mix, kijk voor een recept op mijn kruidenmixen pagina.

Ook lekker: Garam masala dipsaus, doe een halve theelepel in 100 ml. Griekse yoghurt, goed roeren en zet een uur in de koelkast.

curry pasta zelf maken

Curry pasta zelf maken

(Zoef zoef) Snelle zalige zelfgemaakte curry pasta kun je verwerken in allerlei oosterse gerechten. Ik hou ervan om zelf basisingrediënten te maken, veel lekkerder dan kant-en-klare […]

Indiase curry met kip

Indiase curry met kipstukjes

Een traditionele kip kerrie schotel, maar dan omgebouwd naar een heerlijke koolhydraatarme kip kerrie. We noemen ‘m Indiase curry met kipstukjes, uiteraard met bloemkoolrijst. Veel […]