Ingrediënt: feta

14 berichten

De originele Griekse fetakaas wordt gemaakt met schapen- of geitenmelk. Wij kennen ook wel op feta lijkende kaassoorten op basis van koemelk.
per 100 gr. 1,2 khd

krulsla met besjes en cranberry

Krulsla met besjes en cranberry

Als dit geen feestje op je bord is… deze feestelijk uitziende salade is snel klaar en heeft een fijne variatie aan smaken. Kies vandaag eens […]

Feta walnotendip, mezze

We zijn bezig aan ons mezze vakantie thema. Na de mediterrane frisse tabouleh, volgt vandaag het tweede recept. Het is uiteraard koolhydraatarm.  Deze Feta walnotendip […]

Frisse broccoli salade

Voor mijn lunch was deze frisse broccoli salade meer dan voldoende, ik heb zelfs nog een beetje als 4-uurtje gegeten. De broccoli liet ik lekker […]

koolrabi gevuld met spinazie

Koolrabi gevuld met spinazie

Koolrabi gevuld met spinazie wordt absoluut een van m’n favorieten. De subtiele smaak van de sappige koolrabiknol combineert fantastisch met de ietwat stoere smaak van […]

courgette tomaat torentjes

Courgette tomaat torentjes

Moeilijk om te maken zijn ze zeker niet deze leuke courgette tomaat torentjes. Mooie simpele maar pure smaken, je bakt en grilt de groentes even […]

tomaten carpaccio

Tomaten carpaccio

Het best gebruik je voor deze snelle tomaten carpaccio zogenaamde Coeur de Boeuf tomaten. Coeur de Boeuf tomaten zijn fraaie grote, onregelmatig gevormde tomaten met […]