ei-eiwit

Eiwitten van een ei, daar kan je leuke dingen mee doen! Kijk maar eens hieronder. Zie ook ons artikel over eiwit of eigeel over.

Niet te verwarren met eiwitpoeder

Ei-eiwitten bevat per 100 gram: calorieën 44 kcal, koolhydraten 0.4 g, eiwitten 10.5g, vetten 0 g, vezels 0 g. (NEVO)

Koolhydraatarme eiwit speculaaspannenkoekjes

Koolhydraatarme eiwit pannenkoekjes

Varieer er lekker op los met dit basisbeslag. Miranda maakte deze heerlijke speculaaspannenkoekjes, maar hartige pannenkoekjes of wafels kan natuurlijk ook!

koolhydraatarme marsepein ballen

Koolhydraatarme marsepein ballen

In een handomdraai toch een lekker Sint snoeperijtje maken voor jezelf of om uit te delen? Maak dan deze koolhydraatarme marsepein ballen!

suikervrije sinterklaas koekjes

Suikervrije sinterklaas koekjes

Morgen komt de Sint met heel veel Pietjes aan in Nederland! Dus we gaan alvast voorbereidingen treffen voor kruidige suikervrije sinterklaas koekjes.

Suikervrije Eton mess

Deze zalige suikervrije Eton mess is fantastisch geworden. Simpel te maken, want in er gaan slechts 3 ingrediënten in dit dessert: schuimpjes, slagroom en fruit.

cheesecakes met vruchtensaus

Cheesecakes met vruchtensaus

Voor deze kostelijke cheesecakes met vruchtensaus gebruik je ook twee eiwitten, een uitstekend recept dus voor als je eiwitten over hebt!

krokante kletskop

Krokante kletskop

Hoewel deze feestelijk koolhydraatarme krokante kletskop met ijs gewoon een variatie is op het basisrecept van de sesamkoekjes hier de beschrijving voor de ijskletskoppen.

knapperige sesamkoekjes

Knapperige koolhydraatarme sesamkoekjes

Je kent die heerlijke mierzoete knapperige sesamkoekjes van de Xenos of toko vast wel? Nou die dus, maar dan suikervrij, dus koolhydraatarme sesamkoekjes!

Scroll naar top