Ingrediënt: dille

52 berichten

Van dille gebruik je zowel de blaadjes als het zaad. Voeg verse dille op het laatste moment toe aan gerechten. Combineer bv. met vis, komkommer, verse kaas en sauzen.
per 100 gr. 8 khd

kabeljauw met romige venkelsaus

Kabeljauw met romige venkelsaus

Die heerlijk romige venkelsaus heeft een ongelooflijk subtiele smaak, licht anijs achtig. Helemaal perfect dus om de kabeljauw tot z’n recht te laten komen. Het […]

aspergetaart met zalm

Aspergetaart met zalm

Deze zalige aspergetaart met zalm is alweer het derde recept in het kader van de meimaand aspergemaand op ons blog. Dit deeg in combinatie met […]

asperge met zalmtartaar

Asperge met zalmtartaar en kruidendressing

Klassiek smullen maar toch anders in het kader van meimaand aspergemaand. Vandaag schotel ik jullie een bijzonder kostelijke variatie op het thema asperge met zalm […]

carpaccio van zalm

Carpaccio van zalm

Is dit nou een armzalig dieet of stiekem toch restaurantje spelen in je eigen huis? Ik vind de carpaccio van zalm echt een bijzonder smaakvolle […]

zalmterrine met asperges

Zalmterrine met asperges

Je moet er even de tijd voor plannen want deze zalmterrine met asperges moet minstens 10 uur opstijven in de koelkast. Het is absoluut het […]

broccoli zalm taart

Broccoli zalm taart

Nomnomnom, dat is lekker: weer eens op een zandtaartkorstje knabbelen! Bij deze broccoli zalm taart heb ik de korst even voorgebakken. Het deeg lijkt behoorlijk […]

zuurkool pompoen ovenschotel

Zuurkool pompoen ovenschotel

Alweer zo’n heerlijke ontdekking: stamppotten en ovenschotels met pompoen. Bij de zuurkool pompoen ovenschotel is de aardappel vervangen door pompoen, zo megalekker! Ik wil nooit […]

makreel mousse

Amuse glaasje makreel mousse

Met een lekkere mousse en wat piepklein gesneden knapperige groente in een amuse glaasje heb je al gauw succes op je feestje. Deze makreel mousse […]