Ingrediënt: dille

Van dille gebruik je zowel de blaadjes als het zaad. Voeg verse dille op het laatste moment toe aan gerechten. Combineer bv. met vis, komkommer, verse kaas en sauzen.
per 100 gr. 8 khd


gevulde avocado met rivierkreeftjes 6
Oh gessie wat lekker! Hier word ik nou heel gelukkig van… Misschien zou deze Gevulde avocado met rivierkreeftjes wel het ultieme ‘hoe leer ik avocado […]

Gevulde avocado met rivierkreeftjes



spinazie dillepesto, in een potje 1
Voor een lekkere pesto hoef je echt niet altijd basilicum te gebruiken. Met je staafmixer of blender maak je in no-time van allerlei bladachtige groente […]

Spinazie dillepesto, zelf maken



pasta van courgette en wortel, met venkelsaus, eindproduct in een kommetje met de saus 12
Pasta van courgette kun je op zoveel manieren eten! Uiteraard traditoneel  is de courgetti met tomaten-gehaktsaus. Jullie kennen vast ook wel  de courgettepasta met champignonroomsaus […]

Pasta van courgette en wortel, met venkelsaus


kabeljauw met romige venkelsaus, opgemaakt bord 14
Die heerlijk romige venkelsaus heeft een ongelooflijk subtiele smaak, licht anijs achtig, helemaal perfect dus om de kabeljauw tot z’n recht te laten komen. Het […]

Kabeljauw met romige venkelsaus




aspergetaart met zalm 31
Deze zalige aspergetaart met zalm is alweer het derde recept in het kader van de meimaand aspergemaand op mijn blog. Dit deeg in combinatie met […]

Aspergetaart met zalm


asperge met zalmtartaar en kruidendressing
Klassiek smullen maar toch anders in het kader van meimaand aspergemaand. Vandaag schotel ik jullie een bijzonder kostelijke variatie op het thema asperge met zalm […]

Asperge met zalmtartaar en kruidendressing


carpaccio van zalm 4
Is dit nou een armzalig dieet of stiekem toch restaurantje spelen in je eigen huis? Ik vind de carpaccio van zalm echt een bijzonder smaakvolle […]

Carpaccio van zalm



zalmterrine met asperges
Je moet er even de tijd voor plannen want deze zalmterrine moet minstens 10 uur opstijven in de koelkast. Het is absoluut het wachten waard […]

Zalmterrine met asperges


5 lagen lunch met gerookte zalm 22
Deze 5 lagen lunch met gerookte zalm maakte ik voor krokettenspecialist & culinaire vriendin Wanda. Zij is echt een ware kunstenares met kroketten, je weet […]

5 Lagen lunch met gerookte zalm


broccoli zalm taart 25
Nomnomnom weer eens op een zandtaartkorstje knabbelen! Bij deze broccoli zalm taart heb ik de korst even voorgebakken. Het deeg lijkt behoorlijk op zandtaartdeeg. Door […]

Broccoli zalm taart





avocado met zalm en tomaat 7
Alleen al van het kijken naar dit makkelijke gerechtje van avocado met zalm en tomaat kan ik heel blij worden. En dan… de smaak van […]

Avocado met zalm en tomaat



zuurkool pompoen ovenschotel 86
Alweer zo’n heerlijke ontdekking: stamppotten en ovenschotels met pompoen. Bij de zuurkool pompoen ovenschotel is de aardappel vervangen door pompoen, zo megalekker! Ik wil nooit […]

Zuurkool pompoen ovenschotel


amuse glaasje met makreel mousse 6
Met een lekkere mousse en wat piepklein gesneden knapperige groente in een amuse glaasje heb je al gauw succes op je feestje. Deze makreel mousse […]

Amuse glaasje makreel mousse


gevulde avocado eieren
Avocado en ei, twee simpele ingrediënten die elkaars smaken wonderbaarlijk versterken. Altijd goed eigenlijk dit setje. Deze gevulde avocado eieren zien er echt uit om […]

Gevulde avocado eieren