Ingrediënt: dille

65 berichten

dilleVan verse dille gebruik je zowel de blaadjes als het zaad. Voeg verse dille op het laatste moment toe aan gerechten. Combineer bv. met vis, komkommer, verse kaas en sauzen.

Bevat per 100 gram:  Calorieën 555 kcal Koolhydraten 7 g, Eiwitten 3.5 g Vetten 1 g Vezels 2 g.


 

koolhydraatarme smoothies

Komkommer kruiden smoothie

Deze komkommer kruiden smoothie is lekker fris en hartig! Koolhydraatarme smoothies hoeven niet altijd zoet te zijn. Halveer de portie […]

de lekkerste frittata

3x de lekkerste frittata

Een Italiaanse frittata lijkt wel wat op de Nederlandse boerenomelet, maar dit Italiaanse eiergerecht is dikker en meer gevuld. De […]

lentesalade met kip en dilledressing

Lentesalade met kip en dilledressing

In deze Lentesalade met kip en dilledressing zitten voldoende knapperige ingrediënten. Samen met de vlezige veldsla en een dilledressing houden […]

omelet met champignons

Omelet met champignons en brie

Het grote voordeel van 'n eiergerecht zoals deze luchtige omelet met champignons en brie is dat het zo lekker voedzaam […]

koolhydraatarme zalm met aspergetips

Zalm met aspergetips

Deze zeer koolhydraatarme zalm met aspergetips heeft de looks, bevat maar weinig ingrediënten, is snel klaar en smaakt voortreffelijk. Een […]

Radijs salade met dille

Radijs salade met dille

Het pittige van radijs combineert in deze salade geweldig met het kruidige van dille en het romige van mayonaise en […]

koolhydraatarme-sandwich-spread komkommer dille

Komkommer dille spread

Deze komkommer dille sandwich spread is ontzettend fris en smaakt behalve op een cracker ook heerlijk als dip!