Ingrediënt: curry pasta

4 berichten

zelf curry pasta makenZie ons recept voor zelfgemaakte Curry pasta

Deze zalige zelfgemaakte curry pasta kun je verwerken in allerlei gerechten. Voeg 15-30 ml toe aan gerechten. In deze samenstelling 1,15 gram koolhydraten per eetlepel (15 ml). het recept staat ook in Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, blz. 33 en in Gewoon Koolhydraatarm, blz. 213 (omdat het zo geweldig is!!)

Bevat per eetlepel/blokje van 15 ml: Calorieën 6.57 kcal, Koolhydraten 1.15 g, Eiwit 0.25 g, Vet 0.08 g, Vezels 0.41 g.

verkwikkende Thaise soep

Verkwikkende Thaise soep, meal to go

We zijn lekker op dreef hè, met onze snelle recepten van de laatste tijd. Vandaag vertellen we je precies hoe wij deze verrukkelijke, verkwikkende Thaise […]

paksoi curry- oosterse schotel

Paksoi curry, oosterse schotel

Paksoi is een heel veelzijdige groente en past, met slechts 0,4 gram koolhydraten/100 g, uitstekend in de koolhydraatarme keuken. Niet alleen in een geurig oosters […]