Varkenshaasjes uit de oven, van Saskia
Je eet je vingers er bij op! Ook heerlijk als je mensen krijgt te eten. […]
Varkenshaasjes uit de oven, van Saskia Bekijken »
Als je alles wilt weten over de toepassing en vervangtips, lees dan even dit artikel.
15 ml = 1 el = 0,375 khd
125 ml = 3,125 khd
100 g crème fraîche bevat: Calorieën 290 kcal, Koolhydraten 2.5 g, Eiwitten 2.5 g, Vetten 30 g en Vezels 0.0 g.
Je eet je vingers er bij op! Ook heerlijk als je mensen krijgt te eten. […]
Varkenshaasjes uit de oven, van Saskia Bekijken »
Een snel en makkelijk recept met een zuurkoolbodem. De zuurkoolsmaak is heel subtiel.
Koolhydraatarme zuurkool flammkuchen van Karin Bekijken »
Fluweelzachte, romige en tongstrelende chocoladetaart. Een verantwoorde guilty pleasure😋
Australische chocoladetaart van Kirsten Bekijken »
De knolselderijquiche met walnoten is niet de meest koolhydraatarme maaltijd die je je kunt voorstellen.
Knolselderijquiche met walnoten Bekijken »
Koolhydraatarme groentelasagne is een luxe manier om flink wat verschillende groenten binnen te krijgen. Gezond,
Koolhydraatarme groentelasagne Bekijken »
Bak de gevulde mini paprikaatjes zeker niet te lang in de oven, want juist dat
Gevulde mini paprikaatjes Bekijken »
“Fantastisch subtiele smaak, romig en sappig”, dat was me me het eerst inviel bij het
Koolraap tagliatelle met kip Bekijken »
Mooi als je een eenvoudige ingrediëntenlijst en dito bereiding kunt koppelen aan een rijke smaak.
Goulash met kruidenrijst Bekijken »
Een heerlijke, supermakkelijke vis papillot met doperwtenpuree. Perfect voor een zomerse buitenmaaltijd, maar ook met
Vis papillot met doperwtenpuree Bekijken »
Wij gebruikten Zaanse mosterd voor deze heerlijke milde prei mosterdsoep, die is niet zo scherp
We wonen inmiddels lang genoeg in Zaandam om te weten dat mosterdsoep een plaatselijke trots
Asperge mosterdsoep met crème fraîche Bekijken »
Deze zonnige citroen risotto met venkel is misschien wel de lekkerste toepassing van bloemkoolrijst tot
Citroen risotto met venkel Bekijken »
Een verrukkelijke lasagne van vroeger omgetoverd tot een overheerlijke koolhydraatarme lasagne. Lasagne met broccoli en
Koolhydraatarme lasagne met broccoli en champignons Bekijken »
De bloemkool en broccoli in deze frittata combineren geweldig met de pittige mosterd, boerenkaas en
Frittata met broccoli en bloemkool Bekijken »
Het koolhydraatarm groentetaartje heeft vrij subtiele smaken, wat paprikavlokken, peper en zout zijn toegevoegd, de
Koolhydraatarm groentetaartje van Hans Bekijken »
Rode paprikasoep van rode en gele paprika’s. Samen met karwijzaad en crème fraîche levert dat
Rode paprikasoep: zijdezacht en romig Bekijken »
Zowat uitsluitend groente wat er op je bord ligt! Pasta van courgette en wortel, met
Pasta van courgette en wortel, met venkelsaus Bekijken »
Die heerlijk romige venkelsaus heeft een ongelooflijk subtiele smaak, licht anijs-achtig. Helemaal perfect dus om
Kabeljauw met romige venkelsaus Bekijken »
Je stooft de boerenkool eerst in de koekenpan. Dan maak je er met de romige
Boerenkool stamppotje met worst Bekijken »
Alleen al van het kijken naar deze avocado met zalm en tomaat kan ik heel
Avocado met zalm en tomaat Bekijken »
Bij de zuurkool pompoen ovenschotel is de aardappel vervangen door pompoen en ik wil nooit
Zuurkool pompoen ovenschotel Bekijken »