cranberry

AH-diepvries-cranberry'sCranberry’s (vers of diepvries en ongezoet!) zijn heerlijk in de yoghurt of ijs. Maar ze geven ook je salades een friszure toets. Ontdooien: doe ze in een voor de magnetron geschikte schaal/bord en ontdooi op de ontdooistand. Laat het fruit (‘s nachts) ontdooien in een glazen bakje in de koelkast.

Ongezoete verse cranberry’s bevatten per 100 gram: calorieën 24 kcal, koolhydraten 3.4 g, eiwitten 0.4 g, vetten 0.1 g, vezels 3.6 g. (NEVO)

witlof met camembert en cranberry's

Witlof met camembert en cranberry’s

Bij deze witlof met camembert en cranberry’s hebben we met weinig ingrediënten iets geweldigs getoverd. Werkelijk een sublieme combinatie van smaken!

krulsla met besjes en cranberry

Krulsla met besjes en cranberry

Een salade die snel klaar is, er heel goed uitziet en ook nog eens super lekker smaakt? Kies voor deze krulsla met besjes en cranberry!

cranberrycompote

Cranberrycompote, homemade

Koolhydraatarme cranberrycompote om je vingers bij af te likken. Mjummie bij feestelijke (paddenstoelen)paté, een kaasplank of als doordeweeks broodbeleg.

chia popsicles met cranberry’s

Chia popsicles met cranberry’s

Cranberry's smaken van zichzelf fris en een beetje zuur en dat vind ik samen met de chocoladesmaak perfect voor in de chia popsicles.

Scroll naar top