Keto oosterse paksoisoep
Paksoi is een Aziatische koolsoort. De witte stelen zijn heerlijk fris en knapperig en de …
Citroengras wordt ook wel sereh genoemd en is naast koriander en gember een smaakmaker uit de Aziatische keuken. De stengels van vers citroengras lijken een beetje op prei, alleen is sereh veel stugger.
De smaak is een mix van citroen- en limoen, met het zacht-romige van kokos. Vers is het lekkerst maar goede tweede is het gedroogde gemalen poeder.
Paksoi is een Aziatische koolsoort. De witte stelen zijn heerlijk fris en knapperig en de …
Laab Kai betekent letterlijk vertaald gemalen kipsalade. Dat dekt de lading volkomen, want het kipvlees …
Spreek uit als: ajam rietja rietja. Enne… dit recept is voor mensen die van hƩƩl …
Deze koolhydraatarme groene currypasta pureer je en vriest porties van 20 ml in. Super makkelijk …
Een geurende, iets pittige soep met venkel als basis, die je naar oosterse sferen brengt! …
Deze romige garnalenschotel is echt nu al een dikke hit! Voor Hans de vegan versie, …
Veganistische tom kha. Door de lekkere volvette kokosmelk is de Tom kha zacht en romig, …
Tom kha, Thaise kokossoep met paddenstoelen en courgette Bekijken Ā»
Een koolhydraatarme soep kun je op elk moment van de dag wel inzetten Als je …
De zalige zelfgemaakte curry pasta kun je verwerken in allerlei gerechten. Voeg 15-30 ml toe …
Wie vindt dat pompoensoep wee of melig smaakt moet deze pompoensoep met kokos en gember …