chocolade

Neem altijd minstens 85% chocola (extra puur), die bevat het minste suiker. Ik heb er een aantal geprobeerd en het aantal khd varieerde van 22 tot 15 per 100 gram.
Goed nieuws! Die met het laagst aantal khd vind ik het nog het lekkerst ook: Hands Off. Het is ‘guilt free’ chocola én ziet er leuk uit, ook mooi meegenomen! Oh ja, gewoon bij AH verkrijgbaar. Wees verstandig, gebruik het met mate.

1 blokje weegt iets meer dan 7 gram.

Hands Off bevat per 100 gram: Calorieën 582 kcal, Koolhydraten 15 g, Eiwitten 10 g, Vetten 50 g, Vezels 0 g.

koolhydraatarme koffie mousse

Koolhydraatarme koffie mousse

koolhydraatarme koffie mousse isen heerlijk dessert, dat je net zo veel naar koffie kunt laten smaken als je zelf wilt!

keto chocolade kokos panna cotta

Keto chocolade kokos panna cotta

Keto chocolade kokos panna cotta maak je niet met slagroom, amandelmelk of yoghurt, maar met volvette kokosmelk! Het resultaat is heerlijk romig, en koolhydraatarm!

Koolhydraatarme hemelse modder

Een hemels dessert, deze koolhydraatarme hemelse modder, dat uitstekend naast het origineel kan staan qua uiterlijk en qua smaak.

Low carb chaffle - zoete Luikse wafel

Low carb chaffle – Luikse zoete wafel

Deze verrukkelijke low carb chaffle is een geweldige traktatie als weekendontbijt of feestelijk nagerecht. Wij bakten 2 zoete Luikse wafels in ons hartjes wafelijzer.

keto noten chocolademelk met slagroom

Keto noten chocolademelk

Een vloeibare keto vetbom van jewelste! Keto noten chocolademelk, loaded met extra slagroom, gesmolten chocola en amandelpasta.

Koffieijsjes met chocodip

Deze koffieijsjes met chocodip maak je met slechts 3 ingrediënten! De koffieijsjes hebben een waanzinnig goede koffiesmaak maar zijn bovenal heerlijk romig!

Scroll naar top