chilipoeder

De meestgebruikte chili’s voor chilipoeder zijn de rode chilipeper en de cayennepeper, maar ook andere pepers kunnen worden gebruikt. Daardoor zal het ene chilipoeder veel pittiger smaken dan het andere. Die van ons is echt heet, daar gebruik ik maar weinig van. De meest gebruikte chili’s voor chilipoeder zijn de rode chilipeper en de cayennepeper, maar ook andere pepers kunnen worden gebruikt. Daardoor zal het ene chilipoeder veel pittiger smaken dan het andere. Die van ons is echt heet, daar gebruik ik maar weinig van. En de voedingswaarde is verwaarloosbaar.


 

frisse avocadosoep

Frisse avocadosoep

Als je van guacamole houdt moet je echt deze hemelse frisse avocadosoep eens proberen. Want de soep is tongstrelend, fluweelzacht en romig.

spinaziepannenkoekjes met limoenboter

Spinaziepannenkoekjes met limoenboter

Deze spinaziepannenkoekjes met limoenboter zijn zeer geschikt voor een lunch of als avondeten. Versgebakken en warm met smeltende boter uiteraard het allerlekkerst!

tonijnsalade met ei

Tonijnsalade met ei

Je kan voor de tonijnsalade met ei natuurlijk een bakje kant-en-klaar tonijnsalade in de winkel kopen. Lekkerder en leuker om de tonijnsalade zelf maken.

Oopsies met guacamole

Oopsies met guacamole

Oopsies lenen zich uitstekend voor allerlei experimenten. Deze oopsies met guacamole zijn leuk als snack of feesthapje bij ‘de borrel’.

Scroll naar top