chilipoeder

De meestgebruikte chili’s voor chilipoeder zijn de rode chilipeper en de cayennepeper, maar ook andere pepers kunnen worden gebruikt. Daardoor zal het ene chilipoeder veel pittiger smaken dan het andere. Die van ons is echt heet, daar gebruik ik maar weinig van. De meest gebruikte chili’s voor chilipoeder zijn de rode chilipeper en de cayennepeper, maar ook andere pepers kunnen worden gebruikt. Daardoor zal het ene chilipoeder veel pittiger smaken dan het andere. Die van ons is echt heet, daar gebruik ik maar weinig van. En de voedingswaarde is verwaarloosbaar.


 

rode paprikasoep

Rode paprikasoep: zijdezacht en romig

Rode paprikasoep van rode en gele paprika’s. Samen met karwijzaad en crème fraîche levert dat een waanzinnig zijdezacht maar kruidig soepje op. Yum!

koolhydraatarm hartig brood

Koolhydraatarm hartig brood

Koolhydraatarme brood is makkelijk als ontbijt en zonder iets al heerlijk. Of met mayonaise en ei, kaas en sla of komkommer, pesto en tomaat!

koolhydraatarme bloemkoolbeignets

Bloemkoolbeignets met pittige saus

Structuren en smaken vullen elkaar mooi aan, grove bloemkool stukjes met de dikke stevige saus, mild hartige bloemkoolbeignets en de pittige saus met chili!

tonijn lunchwrap

Tonijn lunchwrap

Makkelijke koolhydraatarme tonijn lunchwrap, in een handomdraai gemaakt. Uit te breiden met tomaat, komkommer, augurk, gekookt ei, olijven, ’n gesnipperd uitje etc. Heerlijk!

Scroll naar top