chilipoeder

De meestgebruikte chili’s voor chilipoeder zijn de rode chilipeper en de cayennepeper, maar ook andere pepers kunnen worden gebruikt. Daardoor zal het ene chilipoeder veel pittiger smaken dan het andere. Die van ons is echt heet, daar gebruik ik maar weinig van. De meest gebruikte chili’s voor chilipoeder zijn de rode chilipeper en de cayennepeper, maar ook andere pepers kunnen worden gebruikt. Daardoor zal het ene chilipoeder veel pittiger smaken dan het andere. Die van ons is echt heet, daar gebruik ik maar weinig van. En de voedingswaarde is verwaarloosbaar.


 

tomatensalsa in avocado

Tomatensalsa in avocado

Deze tomatensalsa in avocado is niet alleen een heel snel, simpel en voedzaam lunch- of voorgerecht maar ook geweldig als tussendoortje of kleine bijgerechtje!

verrukkelijke groente friet

Verrukkelijke groentefriet!

Deze goudgele en verrukkelijke groentefriet met een ‘paneerlaagje’ zijn heerlijk! Dat beetje crunchy laagje voorkomt dat ze slap worden.

goulash met kruidenrijst

Goulash met kruidenrijst

Mooi als je een eenvoudige ingrediëntenlijst en dito bereiding kunt koppelen aan een rijke smaak. Deze goulash met kruidenrijst is daar een goed voorbeeld van.

Milanese champignons in room

Deze Milanese champignons in room barst van de verschillende smaken en zul je ongetwijfeld vaker op tafel willen zetten. Makkelijk te maken en snel klaar!

courgette timbaaltje met zalm

Courgette timbaaltje met zalm

Dit feestelijke courgette timbaaltje met zalm ‘knutsel’ je in elkaar van plakjes rauwe courgette met een heerlijk romige mousse-achtige vulling met zalm.

sesam amandelpesto

Sesam amandelpesto

Wij smeerden deze verrukkelijke sesam amandelpesto op plakken sappige gegrilde aubergine. We maakten er borrelrolletjes van. Beslist een aanrader!

Scroll naar top