Ingrediënt: cayennepeper

cayenne-peperCayennepeper is een van de vele soorten chilipepers en zijn vruchten worden gebruikt als specerij. De middelhete vruchten worden gedroogd en vermalen, of verpulverd en tot cakes gebakken, die vervolgens worden gemalen en gezeefd tot poeder. Cayennepeper dankt zijn naam aan Cayenne, de hoofdstad van Frans-Guyana. (Wikipedia)


koolsalade met kerriedressing, portie met vork 7
Deze buitengewoon lekkere, knapperige, licht zoete koolsalade is nog hartstikke gezond voor je ook! Eet vooral het hele jaar rond verschillende soorten koolsalade. Vorig jaar […]

Koolsalade met kerriedressing


koolhydraatarme taco's 18
Mexicaanse gevulde taco’s zijn altijd een dikke hit bij ons. Tegenwoordig maak ik knapperige koolhydraatarme taco’s van kaas. Overheerlijk met een aangepaste vulling, want kidneybonen […]

Koolhydraatarme taco’s


rivierkreeft
Deze week gaat er een serie receptjes verschijnen, op drie dagen achter elkaar zal ik een heel lekker en mooi borrelhapje posten. Ze zijn als […]

Borrelhapje met rivierkreeftjes



12
Deze gevulde komkommer is zo’n gerecht waarbij je gasten verbaasd roepen: “Hé, maar jij bent toch op dieet?” Ik: “Ja, dat klopt!” Op zo’n moment […]

Gevulde komkommer